Uusimmat

Kehuttu Resident Evil Village on nyt myös myyntimenestys

12.05.2022 16:40 Muropaketin toimitus

Capcomilla pyyhkii hyvin, ja uusinkin Resident Evil -peli on käynyt hyvin kaupaksi.

Peliyhtiö Capcom on julkaissut tuoreen tulosraportin, ja samalla selviää, että Resident Evil Village on noussut myyntimenestykseksi. Eurogamer uutisoi, että pelisarjan tuorein osa on myynyt jo 6,1 miljoonaa kappaletta.

Resident Evil Village ilmestyi kehujen saattelemana viime vuonna, ja peli on voittanut myös pelaajat puolelleen. Esimerkiksi Steamin pelaaja-arvioista huikeat 95 prosenttia on positiivisia. Joukkoon mahtuu kuitenkin soraääniä, ja esimerkiksi Muropaketin arviossa peli sai lopulta vain kolme tähteä.

LUE MYÖS: Arvostelu Resident Evil Village jättää kaipaamaan Capcomin pelisarjan kulta-aikoja

Capcomin tiedotteen mukaan japanilaisyhtiön nettomyynnit olivat päättyneen finanssivuoden aikana 110 miljardia jeniä, eli noin 800 miljoonaa euroa, mikä on huomattava yli 15 prosentin kasvu aiemmasta vuodesta. Eipä ihme, että Capcom on muiden japanilaisten peliyhtiöiden ohella juuri nostanut kaikkien työntekijöiden palkkoja huomattavasti.

Capcomin ja Resident Evilin menestys käytännössä takaa, että klassikkosarja tulee saamaan jatkoa. Kuten äskettäin uutisoimme, näyttää siltä että myös pitkään kehitetty Resident Evil -sarjan moninpeli olisi viimein näkemässä päivänvalon.