UUSIMMAT

Kehuttu This Is The Police saapuu pian mobiilialustoille valot katolla ja pillit huutaen

22.11.2018 21:12 | Muropaketin toimitus

Pian mobiilipelaajatkin pääsevät suojelemaan naapuristoa konnilta, kun kiitetty This Is The Police ilmestyy joulukuussa Androidille ja Ios-alustoille

Weappy Studiosin kehittämä mainio This Is The Police saapuu joulukuussa mobiilialustoille, jolloin pelaajat pääsevät Jack Boydin auktoriteettia säteileviin saappaisiin. Boyd on juro Freeburgin kaupungin poliisipäällikkö, jonka tulee kasata puolen miljoonan omaisuus ennen kuin tämä pakotetaan eläkkeelle.

Boyd joutuu tasapainoilemaan mafiaveikkojen, aina niin korruptoituneiden poliisivoimien, kierojen poliitikkojen ja jopa ikävän pappisväen välissä.

Pelin mobiiliversion julkaisee HandyGames, ja kerrankin luvassa on erinomainen peli, jonka saa yhdellä maksusuorituksella pelattavaksi ikuisiksi ajoiksi – jopa ilman nettiyhteyttä, mainitsee gertlushgaming-sivusto.

HandyGames kertoo olevansa osa mobiilipelejä jo yli 18 vuoden ajan, eikä heidän tulevissa peleissä tule olemaan loottilaatikoita, mikromaksuja eikä edes mainoksia.

This Is The Police ilmestyy mobiilisti joulukuun 13. päivä, ja se vaatii vähintään Ios 8 -käyttöjärjestelmän. Androidin puolella vaatimuksena on Android 6 ja vähintään 1,5 GB keskusmuistia. Peliä tullaan myymään kahdeksan euron hintaan.

Muropaketin uusimmat