Uusimmat

Keisarin uudet vaatteet: Tällainen on uusi HD-kuvaa ja autenttista ääntä tarjoava Sega Mega Drive

17.10.2018 18:17 Muropaketin toimitus

Sega Mega Drive on tehnyt paluun, tällä kertaa HD-kuvan ja autenttisen äänentoiston kanssa.

Analoquen kehittämä Sega Mega Drive HD päästää pelaajat hyppäämään retropelaamisen pariin teräväpiirron kera. Kyseessä ei lainkaan samanlainen retrokonsoli joita esimerkiksi Nintendo on tuonut markkinoille – uusi Mega Drive ei pidä sisällään yhtään esiasennettua peliä, vaan sillä pelataan vanhoja kunnon pelikasetteja käyttäen.

Onneksi Mega Drive -pelejä löytyy monista nettikaupoista käypään hintaan, joten konsolia ei ole suunnattu ainoastaan niille jotka ovat ymmärtäneet säästää pelikasettinsa.

Kotaku-julkaisulle puhuneen Analoquen toimitusjohtajan Christopher Taberin mukaan uusi konsoli on rutkasti parempi, kuin esimerkiksi Segan julkaisema uusi versio Mega Drivesta: se ei esittele ainoastaan HD-kuvaa, vaan lisäksi myös autenttista äänentoistoa. Myöhemmin Analoquen klassikkokonsoli tulee tukemaan adapterin avulla myös esimerkiksi Game Gearin pelejä.

“Kaikki aiemmat uudet versiot Mega Drivesta ovat yksinkertaisesti aivan perseestä. Tuotteemme on rakennettu äänikomponenttien ympärille ja se kuulostaa niin hyvältä, että puristitkin tulevat nauttimaan siitä”, Taber tiivistää.

Laadulla on hintansa, sillä ensi vuonna ilmestyvä Sega Mega Drive HD tulee maksamaan noin 170 euroa.