Uusimmat

Kellä on pelialan majesteetillisimmat hiukset tai viikset?

05.10.2012 22:00 Jukka O. Kauppinen

Satunnaiset nettikeskustelut johtavat usein outoihin lopputuloksiin. Brenda Brathwaiten ja Tom Hallin roolipeli-Kickstarter näet johti keskusteluun siitä, että miten pelikehittäjien tukka ja viikset vaikuttavat lopputulokseen. Johtopäätös oli, että mitä isompi, sitä parempi.

Mutta taustoitetaan ensin. Keskustelu ajautui Romeroon päädyttiin siksi, että mainittu Brenda Brathwaite on Quake/Doom/Daikatana-mies John Romeron puoliso ja peliä kehittävä Loot Drop -studiokin on Romeron isännöimä putiikki.

Ja kaikesta päätellen pelistä tulee hyvä, jos se vain saa tavoitteensa täyteen. Romerolla on näet taas ihan kunnon letti, kuten silloin vanhoina hyvinä aikoina, ennen kuin kaveri siloitti kutrinsa ja ryhtyi tekemään mobiilipelejä. Joista kukaan ei ole luultavasti edes kuullutkaan.

Mutta kun päässä on taas pelialan majesteetillisin tukka, niin kyllä nyt lähtee!

Tässä kuvassa olisi sitä eeppisintä majesteettia, jos tukka vain näkyisi. Mutta ei. Ei edes kello:

Mutta sitten sivusta koukkasi Tero Lehtiniemi, joka väitti että kyllä kunnon viikset ovat varmempi laadun tae. Kellä siis onkaan pelibisneksen komeimmat viikset?

Pelikehittäjien suunnalta Visy iski pöytään amerikkalaisen indiekehittäjä Daniel Jonesin, jonka käsialaa on muun muassa hämmentävä Clover, jota aikoinaan kuvattiin Domessa näin:

Klassisista tasoloikkapuzzlepeleistä sisällön ammentava tuotos. Cloverin erottaa kilpailevista tuotteista melankooninen pianomusiikki sekä taiteellinen vesiväripiirrosgrafiikka.

Ja tietysti ne Danielin viikset:

Onko teillä ehdokkaita pelialan majesteellisimpien tukkavärkkien tai viiksien kantajiksi? Tai todisteita, että joku tukka/viiksivallu olisi tehnyt surkeita pelejä?

Lisätietoja: http://www.binarytweed.com/p/clover-curious-tale.html

Lisätietoja: An Old-School RPG by Brenda Brathwaite and Tom Hall!

Lue myös

Assassin’s Creed III – haastattelussa pelin käsikirjoittaja ja historioitsija

Eikö tämä peli lopu ikinä? No ei!

Eläinten vallankumous – arvostelussa äimistyttävä Tokyo Jungle

Retro-GTA Retro City Rampage ilmestyy vihdoin!

Valitsen..

Katso tilanne vastaamatta