Uusimmat

“Kertokaa meille näistä nilkeistä” – Escape from Tarkovin kehittäjillä meni hermot huijareiden kanssa

28.02.2023 18:30 Muropaketin toimitus

Nettipeleistä bannataan säännöllisesti huijareita, mutta ongelmaa on silti vaikea saada kuriin, jos kehittäjät eivät panosta siihen.

Escape from Tarkov on yhä erittäin suosittu peli, vaikka se on saatavilla vain early access -versiona, jollaisena se julkaistiin 2017. Peliä kehittävä Battlestate Games siivoaa huijareita pois pelistä toistuvasti, mutta pelaajien mielestä yhtiö voisi toimia tehokkaammin.

Battlestate Games on julkaissut tiedotteen, jonka otsikko on “hakkereille, huijareille ja muulle saastalle”. Tiedotteessa kerrotaan, kuinka paljon huijareiden kiinni saaminen merkitsee studiolle.

Hackers, cheaters and other related scum of the earth
by u/trainfender in EscapefromTarkov

“Huijareita koskevat ongelmat nousevat valitettavan toistuvasti esille jollain tapaa. Ihmiset ryhtyvät välittömästi syyttämään meitä siitä, että emme välitä. He valittavat pelistä ja meistä ja sanovat yleisesti sellaisia asioita, joille olemme herkkiä”, pelifirman operatiivinen johtaja Nikita Buyanov on kirjoittanut Redditissä.

“Kertokaa meille näistä nilkeistä, teemme pelistä yhdessä paremman.”

Teksti herätti huomiota Redditissä, jossa viestiä ei otettu vastaan ilman kritiikkiä. Eräs pelaaja kertoi, kuinka hän on upottanut peliin yli 6000 (!) tuntia, ja kuinka hän on tyytymätön studion huijareita koskevan toimintaan. Pelaajan mukaan hän näkee jatkuvasti samoja huijareita pelissä ja vaatii, että Battlestate Games ottaa käyttöön sellaiset toimenpiteet, jotka estävät huijaamisen tehokkaasti.

Escape from Tarkov on taktinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli, ja se on saatavilla PC:lle pelin omien nettisivujen kautta.

LUE MYÖS: Yhden suosituimman pelin kehittäjä sai lähtöpassit Twitchistä