Uusimmat

Kesäkuun kolme suurinta peliä tarjoavat kauhua, klassikoita ja infernaalista toimintaa

01.06.2022 20:00 Muropaketin toimitus

Verkkoroolipeli Diablo Immortal ja kauhupeli The Quarry ovat alkaneen kuukauden merkittävimpiä julkaisuja.

Kesä on yleensä pelimaailmassa melko hiljainen uusien julkaisujen suhteen, eikä vuosi 2022 näytä olevan mikään poikkeus. Uusiakin pelejä ilmestyy, mutta lähinnä pienempiä indiejulkaisuja ja vanhojen pelien käännöksiä.

Listasimme alkaneen kuukauden kolme suurinta ja merkittävintä julkaisua ilmestymisjärjestyksessä.

1) Diablo Immortal

Diablo-pelit eivät suuria esittelyjä kaipaa, mutta Blizzardin tuorein julkaisu on vähän toista maata kuin ylistetyn roolipelisarjan aiemmat osat. Diablo Immortal yrittää tuoda kehutun pelisarjan mobiililaitteille ja verkkopelien maailmaan.

Diablo Immortal on siis ilmaispelattava MMO-roolipeli, jota on luonnehdittu nopeatempoiseksi ja arcademaiseksi, vaikka se säilyttää aiempien Diablo-pelien tyylin ja monet mekaniikat. Diablo Immortal ilmestyy 2. kesäkuuta iOS:lle ja Androidille, sekä samalla kertaa myös beta-versiona Windows PC:lle.

2) The Quarry

Kesäkuu jatkuu synkissä tunnelmissa, kun Until Dawn -kehittäjien uusi kauhupeli The Quarry ilmestyy kuukauden toisella viikolla. The Quarry on studion aiemmista peleistä itsenäinen, tarinavetoinen kauhukokemus, jota tähdittävät monet Hollywood-tuotannoista tunnetut näyttelijät. Pelaajan valinnoilla on suuri vaikutus siihen, kuka elää, kuka kuolee ja kuinka 80-luvun kauhuleffojen jalanjäljissä kulkeva tarina päättyy.

The Quarry ilmestyy 10. kesäkuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

3) Sonic Origins

Sonic the Hedgehog on nyt kovassa nosteessa Sonic the Movie 2:n menestyksen saattelemana, ja myös ensimmäiset Sonic-pelit tekevät näyttävän paluun uudessa kuosissa. Uusi kokoelma sisältää remasteroidut versiot peleistä Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic CD ja Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles, ja peleistä voi nauttia joko alkuperäisinä versioina tai uusittuina laajakuvaversioina ilman elämiä. Kokoelma sisältää myös uusia haasteita ja pelimuotoja.

Sonic Origins ilmestyy 23. kesäkuuta PS4:lle, PX5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Nintendo Switchille.