Uusimmat

Kesken turnauksen huijaamisesta kiinni jäänyt ammattilaispelaaja: ”Kadun sitä päivää kun aloitin Counter-Striken pelaamisen”

26.10.2018 21:22 Muropaketin toimitus

OpTic Indian joukkueessa pelaava Nikhil “forsaken” Kumawat jäi taannoin kiinni huijaamisesta kesken turnauspelin. Nyt ammattilaispelaaja on kertonut katuvansa, että koskaan aloittin Counter-Striken pelaamisen.

Aiemmin uutisoimme, kuinka OpTic Indian joukkueessa Counter-Strike: Global Offensivea pelaava Nikhil “forsaken” Kumawat jäi kiinni huijaamisesta kesken turnauspelin. Myöhemmän tutkimuksen mukaan forsaken oli huijannut myös aiemmissa ammattilaispeleissä ja tälle langetettiin viiden vuoden pelikielto.

Forsaken itse selitti huijaamistaan kertomalla, että tämä pitänyt itseään tarpeeksi hyvänä tähtäämään pärjätäkseen pelissä, vaikka tämä ymmärsikin hyvin CS:GOn taktista puolta.

Nyt forsaken on Kotakun mukaan todennut katuvansa tekoaan ja ylipäätään sitä, että tämä aloitti koskaan Counter-Striken pelaamisen. ”Haluaisin poistaa sen päivän kun pelasin Counter-Strikea ensimmäisen kerran. Sen jälkeen elämässäni ei ole tapahtunut mitään hyvää.”

”Uhrasin Counter-Striken takia kaiken muun elämäni, ja nyt menetin myös Counter-Striken. Ainut asia, mitä en ole vielä menettänyt, on perheeni ja tyttöystäväni”, forsaken toteaa.