UUSIMMAT

Keskiaikaisen roolipelin Kingdom Come: Deliverancen uusi traileri esittelee dialogia, verta & hiiviskelyä

27.11.2017 21:11 | Muropaketin toimitus

Helmikuussa julkaistavan keskiaikaan sijoittuvan roolipelin Kingdom Come: Deliverancen uudessa trailerissa nähdään dialogia, kuulustelua sekä verisiä murhia.

Vuonna 2013 julkistettu Kingdom Come: Deliverancen piti ilmestyä alkujaan jo kaksi vuotta myöhemmin. Tällä hetkellä julkaisupäiväksi on luvattu ensi helmikuun 13. päivää. Matkan varrella peli on kasvanut huomattavasti alkuperäisiä kaavailuja laajemmaksi. Nyt julkaistulla trailerilla esitellään pelin kuulustelusysteemiä, erilaisia haarautuvia dialogeja sekä taistelua.

Aiemmilla videoillaan peliä kehittävä Warhorse Studios on näyttänyt, kuinka sen realistinen taistelu- ja tarinajärjestelmä toimii sekä miten tärkeässä roolissa pelaajan tekemät valinnat ovat.

Uudessa trailerissa tarkastellaan, kuinka päähenkilö Henry voi tarvittaessa joko käyttäytyä diplomaattisesti puhumalla itsensä erilaisista tilanteista pois, hiiviskellä ympäriinsä ja salakuuntelemalla NPC-hahmoja tai vaihtoehtoisesti pistää poikki ja pinoon aivan jokaisen vastaan tulevan ihmisen.

Warhorse Studios on alusta saakka painottanut pelaajan tekemien päätösten merkityksellisyyttä ja sitä, että jokaisella valinnalla on seuraukset. Vaikka tästä on tullut peruskauraa roolipeleissä, on mielenkiintoista nähdä miten pitkälle pelistudio valintojen seuraukset oikein vie.

Kingdom Come: Deliverance julkaistaan ensi helmikuun 13. päivä pc:lle, Playstation 4:lle sekä Xbox Onelle.