Kevät koittaa Xbox Livessä – suomipeli tähdittää Arcade NEXT -kampanjaa

23.03.2012 13:32 | Jukka O. Kauppinen

Kevään kunniaksi myös Microsoftilla sykkii rinnassa, joten uutta pelattavaa on luvassa roppakaupalla Xbox Live Arcaden kautta. Keväinen Arcade NEXT tuo meille muun muassa Redlynxin huikean uuden pelin, Trials Evolutionin.

Kampanjassa Arcadessa julkaistaan 18. huhtikuuta alkaen uusi ladattava peli joka keskiviikko, aina 9. toukokuuta asti.

Huhtikuusta alkaen kaikki uudet Xbox LIVE Arcade -pelit sisältävät jopa 400 pelaajapistettä ja 30 avattavaa saavutusta.

TRIALS EVOLUTION

(Julkaisija: Microsoft Studios; kehittäjä: Ubisoft/RedLynx)

18.4. | 1200 Microsoft Points -pistettä | PEGI 12

Trials Evolution edustaa palkitun hittipelin Trials HD:n uutta ulottuvuutta monessakin merkityksessä. Murtaudu varastorakennuksista ulkomaailmaan: koe päivän ja yön vaihtelu, mutkittelevat ajolinjat ja näyttävät maisemat. Moninpeliä voi pelata kotijoukkojen kesken tai Xbox LIVEssä. Rakenna omat ratasi pelin rataeditorilla tai lataa toisten pelaajien luomuksia uudesta Track Centralista. Mukauta pyörää ja ajajaa upeilla varusteilla ja ainutlaatuisilla osilla. Lisäksi pääset nauttimaan kekseliäistä taitopeleistä, ajamaan haamukuljettajia vastaan, päihittämään ystävien tulokset ja paljon muuta.

Lisätietoja: http://www.redlynx.com/trials-evolution

BLOODFORGE

(Julkaisija: Microsoft Studios; kehittäjä: Climax)

2.4. | 1200 Microsoft Points -pistettä | PEGI 18

Bloodforge tarjoaa brutaalin taistelujärjestelmän, tyrmäävän graafisen tyylin ja kiehtovan juonen. Pelissä pääset lahtaamaan laumoittain demonisotilaita, rujoja pimeyden voimien palvelijoita ja itse jumalia. Käytössäsi on hurjia raivotappoja, tuhoisia riimuhyökkäyksiä ja räjähtäviä asekomboja. Auta sinetöimään Cromin – ja samalla koko maailman – tulevaisuus tässä synkässä ja verisessä tarinassa, joka kertoo kostosta, petoksesta ja kohtalosta…

FABLE HEROES

(Julkaisija: Microsoft Studios; kehittäjä: Lionhead Studios)

2.5. | 800 Microsoft Points -pistettä | PEGI 12

Fable Heroes on Xbox LIVE Arcadeen suunniteltu toiminnallinen hack ’n’ slash -seikkailu. Se tarjoaa tuoreen näkemyksen Fable-sarjasta ainutlaatuisella visuaalisella tyylillään ja pelattavuudellaan, joka nostaa mukavahenkisen kilvoittelun aivan uudelle tasolle. Jopa neljä pelaajaa voi pelata keskenään joko samalla sohvalla tai Xbox LIVEssä. He pääsevät päihittämään vihollisia yhteistyössä, mutta kilpailemaan myös toistensa kanssa kultarahojen keräämisessä ja tasojen nousussa. Fable Heroesissa kerätyn kullan voi siirtää tulevaan Kinect-peliin Fable: The Journey, joten Heroesia pelanneet saavat heti kättelyssä arvokkaan etumatkan muihin pelaajiin.

MINECRAFT: XBOX 360 EDITION

(Julkaisija: Microsoft Studios; kehittäjä: 4J Studios/Mojang)

9.5. | 1600 Microsoft Points -pistettä | PEGI 7

Minecraftin loputtomat mahdollisuudet laajenevat entisestään! Minecraft: Xbox 360 Edition tuo maailmanlaajuisen ilmiön ensimmäistä kertaa konsolipelaajien ulottuville. Xbox LIVE Arcade -versio sisältää innovatiivisen uuden rakennusliittymän, luontevat ohjaintoiminnot sekä täysimittaisen opastustilan pelin perusteiden opetteluun. Mukana on ensimmäistä kertaa moninpeli jaetulla ruudulla sekä Xbox LIVEssä.

 

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Lue myös

Domen arvosteluviikko 11/2012: Grand Slam Tennis 2, JULIA, Mass Effect 3, Street Fighter X Tekken, Rift, Witcher 2 EE…

Firaxisin XCOM tukee modeja ja PC-versiossa on kunnon käyttöliittymä

Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier -ensikosketus: uskalla olla erilainen

Yakuza: Dead Souls -ennakko (PS3)