UUSIMMAT

Kickstartattu peliohjain lupaa parantaa seksielämääsi

30.07.2014 14:00 | Juho Anttila

Xegel

Videopelit ja seksi ovat kaksi asiaa, jotka nähdään aika usein toinen toisensa poissulkevina. Paitsi tietenkin silloin, kun kyse on peräkammarin pojille suunnatuista japanilaishenkisistä leluista ja sovelluksista. Naisille suunnattu, parhaillaan Kickstarterissa rahoitusta keräävä Smart Kegel Exercise Aid on eri maata. Se kun lupaa kohentaa muun muassa seksielämää ja yleistä terveyttä.

Jännittävän näköinen vekotin on tarkoitettu lantiopohjalihasten treenaamiseen. Hyväkuntoiset lantionpohjalihakset auttavat estämään virtsankarkailua, iän ja synnytysten mukanaan tuomaa vaivaa. Lisäksi hyväkuntoiset lantionpohjalihakset tekevät tutkimusten mukaan myös siitä kaikkein kauneimmasta kahden tai useamman ihmisen välisestä asiasta nautinnollisempaa kaikille osapuolille.

Smart Kegel Exercise Aid sijoitetaan pelaamisen ja harjoittelemisen ajaksi ”sinne”. Laite seuraa lantiopohjalihasten supistelua ja välittää tiedon bluetoothyhteydellä eteenpäin tietokoneelle. Laitteen mukana tulee myös tasohyppelyhenkinen Alice in Continent -peli, jonka päähahmon hyppimistä ohjataan Smart Kegel Exercise Aid -laitteella.

Toistaiseksi Smart Kegel Exercise Aid on vielä kovin kaukana 38 000 dollarin keräystavoitteestaan. Aikaa on kuitenkin vielä 15 päivää, joten tavoite ei vaikuta toistaiseksi mahdottomalta. Idea ainakin on mielenkiintoinen ja vaikka laite onkin suunnattu naisille, kukaan ei varmasti kiellä myös toisen sukupuolen edustajia keksimästä sille mielenkiintoisia käyttötarkoituksia.

Lähde: Laitteen Kickstarter-sivu

Lisää aiheesta

Tanssipelit auttavat virtsankarkailuun – tutkitusti

Videopeleillä eroon yökastelusta

Pelaavat naiset saavat enemmän

Muropaketin uusimmat