UUSIMMAT

Kickstarter-hitti sotki tukijoidensa tilaukset

21.06.2016 14:44 | Jukka O. Kauppinen

Pelikehittäjälegenda Keiji Inafunen faneja ottaa päähän, sillä The Mighty No. 9 -pelin julkaisu ei oikein mennyt miten piti.

Pitkään kehitetty, monta kertaa lykätty tasoloikkaräiskintä on viimein julkaistu, ja monet onnekkaat ovat sen saaneetkin. Vai pitäisikö sanoa onnettomat, sillä kaiken tämän mahdottoman odotuksen jälkeen peli osoittautui vanhanaikaiseksi ja jopa suorastaan huonoksi.

Se ei tosin lohduta niitä Kickstarter-tukijoita, jotka yhä odottavat peliään. Nettipalautteesta päätellen melkoinen osa 67 000 tukijasta näet ei ole saanut lainkaan peliään tai sitten on saanut sen väärälle alustalle. Jotkut ovat saaneet ihan oikean koodin, mutta se ei ole toiminut. DLC-extroja tilanneet ovat myös saaneet koodinsa ihan miten sattuu ristiin nimettyinä.

Lisälisäextroja Kickstarterissa tilanneet näyttävät myös odottavan kovasti muun muassa pelin paketoituja versioita, ohjekirjoja tai taideteoksiaan.

Voisi melkein sanoa, että Mightyn sotkuinen taival sai sotkuisen lopun – joskin eipä tätä hässlinkiä ihan hetkessä korjata.

Lähde: The Mighty No. 9 Kickstarter Release Got Messy

Lisää aiheesta

Julkaisija teki umpipaskan trailerin – pelintekijä suuttui

Mega Man elää – mutta ei tullut peliä, tuli anime

Uutta videokuvaa Mega Manin hengellisestä perillisestä

Neljällä miljoonalla joukkorahoitettu peli kerää lisää rahaa