UUSIMMAT

Kickstarterissa miljoonia kerännyt Shenmue 3 jättää E3-messut väliin, joulujulkaisu yhä tavoitteena

31.05.2017 14:44 | Muropaketin toimitus

Shenmue 3:sta ei tulla näkemään uutta materiaalia kesäkuun E3-messuilla. Kehittäjät yrittävät kuitenkin pitää kiinni suunnitellusta julkaisupäivästä.

Shenmue 3:lle alettiin kerätä rahoitusta vuoden 2015 E3-messuilla, ja Segan Dreamcast-konsolilta ponnistaneen pelisarjan jatkoa on odotettu jo vuosia. Valitettavasti kehittäjästudiot Neilo ja Ys Net eivät tule julkistamaan tämän vuoden E3-messuilla uutta materiaalia pelistä sen paremmin kuin tarkkaa ilmestymispäivääkään.

Eurogamer kertoo Shenmue-kehittäjien julkaisseen uuden päivityksen, jossa pelin kerrotaan jättävän E3:n tänä vuonna väliin.

”Aikatauluamme ei vielä ole lyöty lukkoon, mutta tulemme keskittymään kesäkuussa pelikehitykseen”, pelisuunnittelijat kertovat Kickstarterissa.

Shenmue 3:n on yhä määrä ilmestyä joulusesongiksi, mutta Eurogamer uskoo lykkäyksen olevan mahdollista. Kickstarterissa kehittäjät kirjoittavat:

”Tuotantotiimimme on laskenut tiukan budjetin ja aikataulun, ja uskomme, että tavoittelemamme vuoden 2017 lomasesonki on saavutettavissa. Tavoitteemme on kuitenkin tehdä paras mahdollinen peli (ja sellainen, jonka fanit haluavat!), joten pyydämme teitä ymmärtämään, että aikataulu saattaa muuttua projektin edetessä.”

Shenmue 3 on jatkoa vuonna 1999 käynnistyneelle toimintaroolipelisarjalle, ja se on kehitteillä PC:lle sekä PlayStation 4:lle. Pelin Kickstarter-kampanjalla onnistuttiin keräämään pelille yli kuuden miljoonan dollarin budjetti, ja se tunnetaankin joukkorahoituspalvelun menestyneimpänä videopeliprojektina.

Kickstarter
Kaikki jutut aiheesta