Kid Icarus: Uprising

05.04.2012 12:23 | Muropaketin toimitus

On kulunut yli 25 vuotta siitä, kun alkuperäinen NESille julkaistu Kid Icarus -peli valloitti pelaajien sydämet ja mielikuvituksen ympäri maailmaa. Kid Icarus: Uprising vie tämän rakastetun pelisarjan toiminnan ja seikkailut uusiin korkeuksiin sekä visuaalisiin ulottuvuuksiin Nintendo 3DS:llä.

Pimeyden jumalatar Medusa ja hänen armeijansa ovat palanneet ja heidän päämääränään on kukistaa sankarillinen Pit-enkeli. Valon jumalattaren ja ihmiskunnan vartijan, Palutenan, avustamana Pitin täytyy pysäyttää tämä pahantahtoinen uhka. Nintendo 3DS -laitteen upeat grafiikat tarjoavat uskomattoman syvyyden, kun Pit taistelee vihollisia vastaan ilmassa ja maalla.

Käyttämällä Nintendo 3DS:n 3D-kameroita peli tunnistaa Kid Icarus: Uprising -peliä varten suunniteltuja AR-kortteja. Animoidut pelihahmot ponnahtavat ulos korteista 3D-muodossa ja taistelevat toisiaan vastaan kun kaksi korttia on asetettu lähekkäin.

Tähtää käyttämällä stylus-kynää kosketusnäytöllä ja ohjaa Pit-enkeliä ympyräohjaimella. L-painikkeella ammutaan ja hyökätään.

Fiend’s Cauldron -järjestelmän avulla voit säätää pelin vaikeustasoa. Kun vaikeustasoa nostetaan, viholliset ovat aggressiivisempia, kestävämpiä ja voimakkaampia, mutta pelaajilla on mahdollisuus ansaita enemmän sydämiä ja tehokkaampia aseita.

 

Nintendo 3DS:n jälleenmyyjät:

 

Muropaketin uusimmat