UUSIMMAT

Kiefer Sutherland on uusi Solid Snake

07.06.2013 09:00 | Juho Anttila

Suosittu Metal Gear -sarja ei ota loppuakseen. Päinvastoin, sarjassa on ilmestynyt jo yhdeksän virallista osaa lukuisista spinoffeista puhumattakaan.Kymmeneskin osa on työn alla ja nyt projektia on vahvistettu melkoisen kuuluisalla näyttelijänimellä.

Erityisesti 24-sarjasta tuttu Kiefer Sutherland ottaa hoitaakseen, ei enempää tai vähempää kuin pelin päähenkilön, Solid Snaken roolin. Metal Gear -sarjan isän, Hideo Kojiman mukaan tulevan pelin sävy on totuttua synkempi, joten Sutherland sopii pääosaan mitä parhaiten.

The Phantom Pain tulee olemaan myös Metal Gear -sarjan ensimmäinen avoimeen maailmaan sijoittuva peli. Kojiman mukaan pelin tarina ei tule tästä kärsimään, vaan luvassa on enemmän syvyyttä ja tunnelmaa kuin koskaan aiemmin. Pelistä kuullaan todennäköisesti lisää E3-messujen yhteydessä.

Lähde: Edge

Lisää aiheesta

Konamin mysteeripeli oli kuin olikin Metal Gear Solid 5 – ja tässä on traileri

Kaikki ovat kyborgeja – arvostelussa Metal Gear Rising Revengeance

Hideo Kojima kertoo Metal Gear -sarjan historiasta ja MGS: Ground Zeroes -pelistä

Keskustelu

Pelissä ei ole Solid Snakea vaan Naked Snake eli Big Boss. Pelkkä snakekin riittäisi siis. Sarjan fanit tietää, että tässä on vissi ero. Vaikkakin mgs peleistä vähemmän tietäville uutinen avautuu varmasti oikealla tavalla joka tapauksessa.

Muropaketin uusimmat