Uusimmat

Kierrätys-Batmaniä lykättiin viime hetkellä

28.06.2016 14:30 Juho Anttila

Rocksteadyn Batman-pelit ovat todennäköisesti parhaita supersankaripelejä ikinä, minkä lisäksi jokainen trilogian osa on noussut sangen korkealle myös julkaisuvuotensa parhaiden pelien listalla. Kolmas osa, Batman Arkham Knight julkaistiin nykysukupolven konsoleille, mutta sarjan kahta ensimmäistä osaa ei nykykonsoleilla olla vielä nähty.

Apu tähän vaivaan on tulossa, sillä kiinalainen Virtuous Games on paiskinut töitä tuodakseen Batman Arkham Asylumin ja Batman Arkham Cityn nykykonsoleille. Nimellä Batman: Return to Arkham myytävän kokoelman oli määrä ilmestyä jo heinäkuun 29. päivä, mutta nyt Warner Bros. on lykännyt julkaisua.

Virallisen tiedotteen mukaan aikaa tarvitaan kokemuksen hiomiseen. Batman: Return to Arkhamin uudesta julkaisupäivästä ei ole vielä minkäänlaista tietoa, mutta Warner Bros. lupaa tiedottaa aiheesta heti, kun peli on valmis. Batman: Arkham Knightin epäonnistuneen PC-julkaisun jälkeen onkin hyvin ymmärrettävää, ettei julkaisija tahdo päästää markkinoille keskeneräistä Batman-käännöstä.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.batmanreturntoarkham.com

Lisää aiheesta

Ei tullut Batmania Linuxille tai Macille

Rahat takaisin – Batman Arkham Knight kompastelee yhä

Warner Bros. jatkaa Batman-anteeksipyytelyä

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat