Kiillotettuja karkkivärejä ja mukavia kevytpuzzleja: Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars

22.04.2015 21:30 | Jukka O. Kauppinen

Julius Jämsén nautiskelee hauskoista tasoloikkapuzzleista Marion ja Donkey Kongin myötä. Elämä voi olla joskus kivaakin!

Pelaaminen on mukavan leppoisaa. Päämäärättömästi vaeltaville vieterileluille rakennetaan turvallista reittiä kentästä kerätyillä puomeilla, jousilla ja hisseillä. Harvemmin on mahdollista tehdä erhettä, joka päättäisi matkaa heti, vaan useimmiten virhearvioinnit aiheuttavat matkaan pienen lisämutkan. Toki kentistä löytyy myös vaaroja vihollisten ja piikkimattojen muodossa. Viholliset nuijitaan toimintakyvyttömiksi ja piikkien yli voi rakentaa sillan.

Tavoite on saattaa omat lelut nätissä jonossa ulko-ovelle. Pakkaa sotketaan erilaisilla leluilla, joilla saattaa olla oma poistumisreittinsä. Muita erikoisuuksia ovat muun muassa avaimellinen hahmo, jonka tulee johtaa joukkoa matkalla lukitulle ovelle, ja jokaisen maailman päättävä taso, jossa yhden Mario-figuurin riivaa selkään kiipeävä apina. Kentän läpäisemiseksi on tähän yksilöön taottava hieman järkeä, kirjaimellisesti.

Lue koko arvostelu: Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars (3DS, Wii U)

Lisää aiheesta

Mario & Luigi: Dream Team Bros (3DS) 

Mario Party: Island Tour (3DS) 

Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis (DS) 

Mario vs. Donkey Kong: Mini-Land Mayhem (DS) 

Super Mario 3D World (Wii U)

Super Mario Bros. 2 VC (3DS) 

Super Mario Bros. 3 VC (Wii U) 

Muropaketin uusimmat