Kiinalaiset kopioivat surutta World of Tanksia

10.05.2013 17:32 | Jukka O. Kauppinen

Massiivinen suosio luo seuraajia. Ja kopioijia. Piraatteja. Ehkä niitäkin, jotka vain ”hakevat inspiraatiota”. Wargaming.Netin World of Tanks –panssarisotapeli on valtavalla menestyksellään luonnollisesti sellainen peli, jonka vanaveteen hivuttautuu matkijoita. Kuten kiinalainen Gamebox-pelitalo, jonka luoma Project Tank on Wargaming.Netin mielestä niin suora WoT-kopio, että sen omaperäisyyttä käsitellään pian oikeudessa.

Gameboxin Project Tank on – tai haluaisi olla –selaimessa moninpelattava panssarivaunusodinta. Gameboxin mukaan Wargaming.Net on sabotoinut ja kiusannut heidän pelintekoaan jatkuvasti.

Vaan kumma juttu… Videoista ja uvankaappauksista päätellen pelien yhdennäköisyys on enemmän kuin hurjaa. Graafinen tyyli, värisävyt, teknologiapuu, käyttöliittymä ja IHAN KAIKKI on pöllitty suoraan World of Tanksista, joten ei ihme että Wargaming.Net hermostui.

 

Ei. Tämä ei ole WoT.

Ja silti Project Tankin tekijät itkeskelevät, että heitä kiusataan ja pyytävät kaikkia kolmea faniaan tukemaan heitä taistelussa isoa, pahaa riistäjää vastaan.

Lisätietoja: http://pt.gamebox.com/

Lähde: Wargaming.net Files Lawsuit Against Project Tank Makers

Lisää aiheesta

8.5 toi World of Tanksiin uutta saksalaisrautaa ja ilmaispelaajien hemmottelua

Mulkaisu: World of Tanks

Onko World of Tanks mälsä? Girls und Panzer –modi piristää!

World of Tanks (PC)

Muropaketin uusimmat