Uusimmat

Kiinalaiset ostivat Warframe-kehittäjän

17.10.2014 14:00 Juho Anttila

Ilmaispelattava nettiräiskintä Warframe on jännä tapaus. Ainakin ensikokeilulla aika tylsä ja geneerinen räime on onnistunut löytämään oman markkinarakonsa ja takonut sitä sen verran ahkerasti, että menestystäkin on riittänyt. Nyt jopa niin paljon, että pelin kehittänyt Digital Extremes on mennyt kaupaksi hyvään hintaan.

Ostajat ovat löytyneet pelaamisen nousevasta maasta, Kiinasta. Asialla on kaksi kiinalaista yritystä, Multi Dynamic Games ja Perfect Online Holding. Multi Dynamic Holdings otti haltuunsa 58 prosenttia Digital Extremesistä, kun Perfect Online tyytyi vaatimattomampaan kolmen prosentin osuuteen. Kokonaisuudessaan kaupalle tuli hintaa 73,2 miljoonaa dollaria.

Warframe julkaistiin PC:lle maaliskuussa 2013. PlayStation 4 -konsolilla Warframe nähtiin jo viime vuoden marraskuussa, kun taas pelin Xbox One -versio saatiin ulos uunista viime kuussa. Yhteensä pelillä on jo yli kymmenen miljoonaa rekisteröityä pelaajaa. Digital Extremes puolestaan on perustettu jo vuonna 1993. Firmalla on ollut näppinsä pelissä muun muassa sellaisten pikkupelien kuin Unreal ja BioShock kehityksessä.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

E3Dome: ilmaisräiskintä Warframe saapuu Xbox Onelle

Tältä se näyttää: Warframe PlayStation 4:llä

PlayStation 4 -julkaisupelit testissä 1: Assassin’s Creed IV, Knack ja Warframe