Uusimmat

Kiinnostaako pelikirjoittaminen? Etsimme peliarvostelijoita ja kirjoittajia

31.10.2006 12:49 Jukka O. Kauppinen

Sisällöntuotantoyritys Mediapalvelut, joka tuottaa muun muassa Plaza.fi:ssä ilmestyvää eDome-verkkopelilehteä ja tekee aineistoa myös muihin printti- ja verkkomedioihin, etsii uusia avustajia, ennen kaikkea peliarvostelijoita verkkomedioihin.

Mediapalvelun tuottamat online-pelijulkaisut ovat vakiintuneita, pitkäikäisiä pelimedioita, joilla on laaja lukijakunta ja luotettava ylläpito. Julkaisuja ylläpidetään ammattimaisella otteella ja niiden sisältö päivittyy jatkuvasti.

 

Tiimiin haetaan uusia kirjoittajia, ennen kaikkea pc- ja konsolipelien arvostelijoita, mutta myös muuhun kirjoittamiseen kykenevät ovat tervetulleita. Hakuvaiheessa mieluisilla peligenreilläsi ei ole niin väliä, ja hyväksymme sekä yleis- että johonkin tiettyyn pelilajiin erikoistuneita pelaajia.

Tyypillisten peliarvostelujen ohella julkaisemme mielellämme myös esim. kevyempiä esittely-tyylisiä juttuja indiepeleistä, suomipeleistä ja muista erikoisemmista aiheista.

Erityisen haun kohteena ovat perhe- ja lastenpelejä käsittelevät kirjoittajat.

 

Rekrytoitujen avustajien julkaistuista kirjoituksista ei makseta rahallisia palkkioita, mutta kirjoittajille tarjotaan muuta kompensaatiota. Avustajille tarjotaan mahdollisuus saada tekstejään julki, saada palautetta, kehittyä kirjoittajana ja tätä kautta mahdollisuus tulla osaksi suurempaa tiimiä. Kyntensä näyttäneille, luotettaville avustajille voi avautua tulevaisuudessa muita palkallisia mahdollisuuksia Mediapalveluiden ja yhteistyökumppanien julkaisutoiminnassa.

Aiempaa kokemusta / julkaistuja lehtijuttuja ei vaadita. Avustajatoiminta lasketaan työkokemukseksi, josta voidaan myöntää työtodistus.

Mediapalvelut toimittaa juttumateriaalit.

Entä mitä avustajalta vaaditaan?

Olet vähintään 16-vuotias.

Käytät omia työvälineitäsi ja pelilaitteita, joita sinulla on vähintään yksi tai useampi: pc, PlayStation 2, Xbox, Xbox 360, GameCube, Nintendo DS, Game Boy Advance, Sony PSP, N-Gage tai niin poispäin. Konsolit voivat olla modattuja.

Kirjoitat sujuvaa tekstiä, mutta olet myös valmis kuulemaan palautetta ja kritiikkiä kehittyäksesi kirjoittajana.

Miten toimit?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja itsesi esittely. Liitä oheen vähintään yksi tai useampi tekstinäyte, joka voi olla peliarvostelu jostakin viimeisen vuoden sisään ilmestyneestä pelistä tai artikkeli aiheesta, jonka kuvittelisit sopivan online- tai lehtijulkaisuun. Peliarvostelulla tai artikkelilla on pituutta 2 500-5 000 merkkiä. Teksti on .txt- tai .rtf-muodossa.

Lähetä näyte sähköpostitse osoitteeseen avustajat@mediapalvelut.fi 15.11.2006 mennessä. Pyrimme vastaamaan lähiviikkojen kuluessa.

Hyvät työnäytteet huomioidaan kuitenkin myös hakuajan jälkeen.