UUSIMMAT

Kiinnostaisiko ilmainen Wing Commander III? Niin arvelinkin!

06.08.2014 14:15 | Muropaketin toimitus

Ah, Wing Commanderit! Legendaarisia pelejä legendaariselta 90-luvulta! Mark Hamillin ja lukuisten muiden Hollywood-näyttelijöiden tähdittämä Wing Commander III ei ole ehkä se sarjan legendaarisin peli, mutta silti kiinnostava. Varsinkin ilmaiseksi.

Wing Commander III muistetaan negatiivisesti lähinnä sen takia, että Originin pelien yleistyyliin se ei pyörinyt aikaisellaan peliraudalla kovinkaan hyvin. Komeaa grafiikkaa ja reipasta määrää videota tarjoileva peli oli kuitenkin ihan asiallinen avaruusräiskintä ja myös hyvä tapa ihastella 90-luvun interaktiivinen elokuva -villityksen kuvioita.

Wing Commander III on myös Originin ”talo tarjoaa” -promootion tuorein täky, sillä itse kukin voi napata pelin toistaiseksi ilmaiseksi Origin-kokoelmiinsa. Kannattaahan se, ilmainen peli ja kaikkea.

Lähde: Origin

Lisää aiheesta

Ginger Lynn muistelee Wing Commander 3 -keikkaansa

Upsistakeikkaa! Wing Commander 3:n budjetti levähti kuin Jokisen eväät

Keskustelu

@4 Onko sun näkökanta muissakin asioissa samanlainen? Vain K-kauppa riittää, vain Finnair riittää, vain Universalin elokuvat riittää. Monopolit on kiva juttu hei :)

”Originia on niin paljon jo haukuttu spywareksi j”

Niin on Steamiäkin.
Molemmat ovat aivan yhtä spywarea. Eli eivät ollenkaan.

@9
”mutta fakta on että Origin tutkii mitä koneeltasi löytyy ja lähettää tiedot eteenpäin.”

Fakta on, ettei lähetä kun vain kytkee pari asetusta pois. Voi tehdä jo Originin asennusvaiheessa. Sen jälkeen viimeistään Origin ei vakoile yhtään mitään.

Origin _ei ole_ spyware.

Niinno, niinkuin kaikessa muussakin, sekä koetulla tietoturvalla että paranoidisuudella on monta astetta. Onnellinen on se, joka saa pidettyä ne tasapainotilanteessa :)

@8
Tuo viestini oli aika kärjistetysti sanottu mutta fakta on että Origin tutkii mitä koneeltasi löytyy ja lähettää tiedot eteenpäin. Jos vähänkään välität tietoturvastasi ja lukisit uutisia niin tietäisit tämän.

Puhumattakaan siitä että asentaa securerom tyyppisiä ”haittaohjelmia” ilman lupaasi. (Etsi googlesta mitä kaikkea kivaa ko. suojausohjelma on tietokoneille tehnyt)

Mutta kuten aina, jos ei olisi tyhmiä ihmisiä, ei olisi viruksia, haittaohjelmia ja spywarea. Se että joku kaupallinen softa vakoilee konettasi, ei muuta asiaa että se on silti spywarea. Ei Facebookissakaan olisi noin monta käyttäjää jos porukka oikeasti lukisi ne käyttöehdot. Idiota kaputa.

Jaa-ah, en oikein ymmärrä Hotarun pointtia, mutta sen sanon, että kyllä siinä on helvetinmoinen ja oleellinen ero, runkkaako pukupelle minun tietämättömissäni netin takana kuin se, että joku pelle tulee kotiini.

Tietysti sitten on eri asia, jos esim. mun pankkitiedot välittyvät sille pukupellelle ja se käyttää mun rahojani, mutta en usko hetkeäkään että joku Origin tekisi (sallisi) tuommoista.

Noh, jos porukka on tuota mieltä että Origin tutkii koneen sisältöä niin saanko minäkin tulla katsomaan mitä pornokansiosta löytyy? Tai mitä leluja on kaapin perälle piilotettu? Sama asia se on. Ainoa ero että joku pukupelle meren takana runkkaa sille mitä koneeltasi löytyy ja vielä tietää missä asut.
Mutta jos tämä asia ei haittaa niin anti asentaa Origin vaan ja pitää nettiyhteys salaamattomana.

Itsellä Origin siksi, kun muutamaa olennaista peliä (Crysis 3, Mass Effect 3) ei ole Steamistä saanut. Se on kyllä inhottavampi käyttöliittymältään kuin Steam ja kaikkein vituttavinta on että aina kun se päivittää ittensä uuden käynnityksen aluksi, tunnus ja salasana pitää syöttää uudestaan. Muuten se ei haittaa sen enempää kuin Steamikaan, jossa mulla onkin jo reilusti yli sata peliä, hyin moni alennuksesta saatu.

Spyware tai ei, en tykkää että kone on täynnä jakeluohjelmia, pelkkä Steam riittää. Harmillista että kaikkien pitää tehdä oma.

Origin ei ole spyware. Se on kyllä ihan yhtä toimiva digijakelukanava kuin Steam.

Ei kannata. Originia on niin paljon jo haukuttu spywareksi ja Sims tapauksessa pakotti asentamaan, ilmoittamatta, securerom suojauksen.
(lahjahevosen suuhun saa katsoa)

Alkaa epäilyttämään nämä jatkuvat Originin ilmaistarjoukset…
Ei ole eikä tule tälle koneelle koskaan Originia.

Muropaketin uusimmat