Uusimmat

Killing Floor 2 antaa pelaajien ohjata myös zombeja!

08.04.2016 16:00 Miikka Lehtonen

Killing Floor 2 on mainio peli, jossa pelaajat tekevät tiukkaa yhteistyötä selvitäkseen loputtomista zombilaumoista. Tähän saakka zombit ovat olleet tekoälyn ohjauksessa, mutta jatkossa vastassa voi olla myös ihmisiä.

Tripwire Interactiven Killing Floor 2 on vahvaa yhteistyötä vaativa moninpeli, jossa kourallinen pelaajia taistelee aina vain vaikeampia zombiaaltoja vastaan yrittäessään epätoivoisesti pysyä hengissä. Zombien kaatuessa pelaajat keräävät rahaa, jolla voi sitten ostella parempia varusteita ja parantaa selviytymismahdollisuuksiaan. Tarjolla on monipuolisesti mahdollisuuksia ja reippaasti erilaisia aseita, mutta nyt myös ihmisvastustajia.

Tuore Revenge of the Zeds -päivitys lisää Killing Floor 2:een Versus Survival -pelitilan, jossa zombejakin komentavat ihmispelaajat. 11 erilaista zombityyppiä tarjoavat kukin omia kykyjään ja pelitapojaan zombihimoisten käytettäväksi. Vaikka en ole toki pelitilaa vielä päässytkään testaamaan, voin veikata, ettei Killing Floor 2 tämän myötä ainakaan helpommaksi peliksi muutu — ja se oli todella vaikea jo aiemmin!

Tarkemmat patch notet löytyvät oheisen linkin takaa.

Lähde: Killing Floor 2

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat