Uusimmat

Killzonen yhteistyölisäri julkaistiin itsenäisenä pelinä

07.08.2014 20:30 Juho Anttila

Killzone: Shadow Fall oli yksi PlayStation 4:n julkaisupeleistä. Nätti teos noudatti Killzone-sarjan tuttua kaavaa, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa samaa kuin lievä persoonattomuus. Peliin on julkaistu myös yhteistyötä korostava lisäsisältöpaketti Intercept, mutta mitä tehdä, jos yhteistyö kiinnostaa mutta pääpelistä ei jaksaisi maksaa täyttä hintaa?

Sonylla on tähän vastaus, sillä Killzone: Shadow Fall: Intercept on nyt julkaistu myös itsenäisenä pelinä. Paketti on kuin yhdistelmä Gears of Warista tuttua hordepelimuotoa ja Battlefield-sarjan esittelemää conquestia. Tiimiin mahtuu yhdestä kolmeen pelaajaa ja tarkoituksena on taistella alati vaikeampia vihollisaaltoja vastaan puolustaen samalla kartalle sijoitettuja kontrollipisteitä.

Itsenäisestä Interceptistä saa maksaa parisen kymppiä. Jos hyllystä löytyy Killzone: Shadow Fall, hinta puoliintuu. Kausikortin maksaneet saavat Interceptinsä ilman eri korvausta. Peliä kehittävä Guerrilla Games on luvannut, että Interceptiin tullaan julkaisemaan myöhemmin ilmaisia lisäkarttoja.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Viikon pelidraama: Sony valehteli Killzonen resoluutiosta

Tältä se näyttää: Killzone Shadow Fall PlayStation 4:llä – vielä kerran, nyt 1080p!

PlayStation 4 -julkaisupelit testissä 3: Blacklight Retribution, Killzone: Shadow Fall, Resogun