UUSIMMAT

Kindom Hearts HD 2.5 Remix julkaistaan ensi vuonna

15.10.2013 13:00 | Juho Anttila

Kingdom Hearts

Disneyn hahmoja ja animepiikkitukkia yhdistelevä sangen mainio Kingdom Hearts -pelisarja on tällä hetkellä taas pinnalla. Domen Tero Lehtiniemi arvosteli juuri Kingdom Hearts HD 1.5 Remix -uudelleenlämmittelyn ja kolmososakin on jo työn alla.

Ennen kuin Kingdom Hearts -fanit pääsevät ihan uuden tarinan kimppuun, nähdään ilmeisesti kuitenkin uudelleenversiointi myös niistä Kingdom Hearts -peleistä, jotka eivät sisältyneet Kingdom Hearts HD 1.5 Remix -pakettiin. Square Enix on nimittäin paljastanut, että Kingdom Hearts HD 2.5 Remix -paketti ilmestyy joskus ensi vuoden puolella PlayStation 3 -konsolille.

Mukana uusioversiossa on alun perin ainoastaan Japanissa julkaistu Kingdom Hearts 2 Final Mix. Lisäksi pakettiin on mahtunut aiemmin PSP-konsolille kehitetty Kingdom Heats: Birth by Sleep Final Mix. Pakko-ostos sarjan faneille siis. Kingdom Heartseja kannattaakin uudelleenlämmitellä, sillä sarjan pelejä on tähän mennessä myyty jo yli 20 miljoonaa kappaletta. Fanikantaa riittää siis kotitarpeiksi saakka.

Lisää aiheesta

Kingdom Hearts HD, 1.5 ja ReMIX – Sora, Riku ja muut palaavat

E3Dome: Kingdom Hearts III:ssa seikkailee aikuinen Sora

Kingdom Hearts 1.5 Remix HD (PS3)