UUSIMMAT

Kinect pieksi iPhonen ja iPadin huikeilla myynneillään

10.03.2011 10:00 | Miikka Lehtonen

Vaikka useimpien pelaajien reaktiot ovatkin olleet negatiivisia, Kinect on löytänyt yleisönsä. Nopeammin kuin kukaan olisi uskonut tai arvaillut. Jopa niin nopeasti, että virallisten tahojen mukaan kyseessä on ei vain kaikkien aikojen nopeiten myyty pelivempele, vaan suorastaan jopa viihde-elektroniikka.

Mielipide ei ole yksin Microsoftin, sillä se pohjautuu Guinnessin ennätysten kirjan toimituksen virallisiin laskelmiin. Heidän mukaansa Kinect on todellakin kaikkien aikojen nopeiten myyvä kuluttajalaite. Kinectiä myytiin sen ensimmäisten 60 päivän aikana massiiviset kahdeksan miljoonaa kappaletta, eli 133,333 kappaletta päivässä, mikä on enemmän kuin iPhonen tai iPadin urien alkutaipaleilla. Tämän jälkeen myynnit ovat ylittäeet niin pelien kuin laitteiden osalta 10 miljoonan rajapyykin.

Guinnessin pelipainoksen päätoimittaja Gaz Deaves kommentoi tapahtunutta. ”Luvut puhuvat puolestaan. Voimme vahvistaa, ettei mikään muu kuluttajille suunnattu elektroninen laite ole myynyt näin nopeasti ensimmäisten 60 päivänsä aikana. Uskomaton saavutus kun huomioimme sektorin vahvan kilpailun.”

Kova saavutus todellakin. Sitten odotellaan, että laitteelle tulisi jotain pelattavaa. Onneksi The Last Guardian ja The Gunstringer helpottanevat pelipulaa, kunhan ne vain ilmestyvät.

Lähde: 1Up

Lisää aiheesta

Xboxin mahtava joulu: Kinect ylitti tavoitteet reippaasti

Ohjaa robottia Kinectillä ja muita upeita hakkerointeja

Jo miljoona Kinectiä

Jälleenmyyjä: Kinect näyttää voittavan Moven