Uusimmat

King of Dragon Pass on edelleen upea seikkailu

16.09.2011 10:12 Jukka O. Kauppinen

Mainitsimme viime kuussa 11 vuotta vanhan PC-peli King of Dragon Passin ilmestymisestä uudelleen, iOS-alustoille. Ja niinhän siinä kävikin. Melkein puolihuomaamatta. Ja se on yhä huikea.

Lainaanpa uudestaan vanhaa juttuani

Dragon Pass aloittaa käytännössä aivan uuden pelityypin. Siinä on elementtejä jumalpeleistä ja resurssienhallintapainotteisista strategiapeleistä sekä tietenkin vahva roolipelitausta. Parhaiten Dragon Passia voisi ehkä luonnehtia päätöksentekopeliksi, jossa pelaaja asettuu kuninkaan tai pikemminkin koko klaanineuvoston asemaan. Pelaamista kokeilematta idea ei kuulosta kovin jännittävältä, mutta hetken pelaamisen jälkeen oman klaanin kohtalo alkaa kiinnostaa ennennäkemättömällä tavalla. Dragon Pass ei tarjoa hienoa 3D-mallinnusta eikä muitakaan nykyaikaisia myyntivaltteja, vaan sisältöä ja tunnelmaa enemmän kuin ensi näkemältä uskoisikaan.

Uusittu iOS-versio on pelillisesti paljolti kuten ennenkin – ja alkuperäisteoksen upeudesta kertoo se, että teos on yhä tänään hyvin omaperäinen, ainutlaatuinen ja mukaansatempaava. Erittäin mukaansatempaava.

Pelin voi ladata AppStoresta hintaan 9,99 taalaa.

Lisätietoja: Pelin kotisivut

Lisätietoja: Peli AppStoressa

Lisää aiheesta

PC-klassikko King of the Dragon Pass julkaistaan iOS-versiona

Lue myös

Asura’s Wrath – WTF vieköön, mitä tämä on?

Dead Island (PC, PS3, Xbox 360)

Oi mikä tyttöystävä – teki Fallout-monopolin synttärilahjaksi

Red Orchestra 2 nettihuijareille luvassa äärimmäinen rangaistus!