Uusimmat

King’s Bountyn tekijöiltä uusi morppi

01.07.2011 13:02 Jukka O. Kauppinen

Olen monesti katsellut tuskissani sähköpostejani ja ihmetellyt, että mistä ihmeestä kaikki nämä morpit sikiävät. Tuntuu kuin joka päivä kerrottaisiin uudesta morpista. Eikä morppijulkistuksia päässyt pakoon Prahassakaan. 1C Company näet kertoi tarttuvansa morppeja sarvista ja astuvansa mukaan tälle ah niin tuottoisalle pelisektorille.

1C:n morpin nimi on Royal Quest ja sen tekee muun muassa King’s Bounty -peleistä muistettu Katauri Interactive, mikä näkyi hauskalla tavalla grafiikkatyylissä. Vielä tekeillä olevan pelin graafisina placeholdereina kun käytettiin King’s Boyntyjen grafiikoita. Lopullisessa versiossa grafiikat ovat toki uusitut.

Peli oli testattavana 1C:n tilaisuudessa Prahassa, mutta suurempaa kuviota tuntematta on vaikea muodostaa kunnon mielipidettä. Dialogi oli venäjäksi ja varsinainen peluu koostui newbiealueella toikkaroinnista ja pikkumötöjen teilaamisesta. Eikä touhu tuntunut vielä kovinkaan vetävältä. Saas nähdä mitä tästä tulee. Ja millainen mahtaakaan olla pelin hinnoittelu? Kuukausimaksu vai free-to-play?

Lisää aiheesta

King’s Bounty: Armored Princess (PC)

Lue myös

Maksaisitko sinä 100 euroa Call of Duty -yleisötapahtumasta?

Seuraava Zelda vie Linkin Harry Potterin jalanjäljille

Shadows of the Damned (PS3, Xbox 360)

Battle vs. Chess (Mac, PC, PS3, Xbox 360)