Uusimmat

Kirjavat penikset kisailevat törkeässä bilepelissä – Kielletty Twitchissä jo ennen julkaisuaan

21.11.2016 22:00 Tuukka Hämäläinen

genitaljousting-001

Steam Early Access -palveluss julkaistu Genital Jousting tarjoilee älytöntä bilepelattavaa aikuiseen makuun.

Viime viikolla julkaistu Genital Jousting saattaa olla törkyinen ja alatyylinen, mutta innovatiivisuuden puutteesta tuoretta peliä ei voi syyttää. Free Lives -studion kehittämässä pelissä 4-8 kahdeksan pelaajaa kisailee eri värisillä peniksillä lukuisissa minipeleissä, joissa pitää muun muassa pelata jalkapalloa ja paimentaa mäyräkoiria.

Peli julkaistiin 17. marraskuuta Steam Early Access -palvelussa, jossa se kustantaa 4,99€. Ei ole mikään yllätys, että suosittu pelistriimauspalvelu Twitch on Destructoidin mukaan kieltänyt pelin esittämisen jo ennen sen julkaisua.

Alta näet Genital Joustingin erittäin törkeän trailerin. Varoitamme, että sisältö ei sovi nuorille, herkille tai huumorintajuttomille katsojille.

Seksipelit
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat