Kitarapeli Rocksmith nähdään myös uusilla konsoleilla

25.09.2014 11:30 Juho Anttila

Rock Bandit ja Guitar Herot tulivat ja menivät, mutta vasta mainio Rocksmith pääsi aidosti lähelle oikeaa kitaransoittoa. Vaikka Rocksmith ei pelinä arvioituna ollutkaan kummoinen, soittaminen oikealla kitaralla oli valttikortti, johon muovisoitinkarkeloilla ei ollut esittää vastinetta.

Rocksmithin saaga jatkuu seuraavaksi uudemmilla laitteilla. Pelin 2014 Edition -versio nimittäin julkaistaan sekä PlayStation 4 – että Xbox One -konsoleille. Euroopassa julkaisupäiväksi on valikoitunut marraskuun 7. päivä. Ensivaiheessa peli on ilmeisesti saatavilla vain Iso-Britannian Amazonin kautta, mutta toivottavasti sitä saadaan jossain vaiheessa kauppoihin muuallakin.

Molemmat versiot tukevat 1080p-tasoista grafiikkaa. PlayStation 4 -versio toimii tämän lisäksi yhteen PlayStation Vita -konsolin kanssa. Pelin mukana tulee 50 soitettavaa kappaletta, latauskaupan puolelta löytyy puolestaan 300 erikseen ostettavan kappaleen valikoima. Lisäksi pelin Xbox 360 – tai PlayStation 3 -version omistavat voivat siirtää jo ostamansa lisäsisällöt uuden version puolelle.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Mulkaisu: Rocksmith 2014

Voiko pelin avulla oppia soittamaan kitaraa? Testasimme Rocksmithin

Brittibändi jarruttaa Ubisoftin rokkipelin julkaisua