UUSIMMAT

Klassikkoelokuva The Thingistä ammentava lovecraftmainen kauhupeli Conarium matelee konsoleille helmikuussa

23.01.2019 12:23 | Muropaketin toimitus

Karmiva Conarium on pian pelattavissa myös PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Zoetrope Interactiven kehittämä Conarium ilmestyi alkujaan PC:lle viime vuonna, ja ensi kuussa sen jäiseen kauhujen täyttämään maailmaan pääsevät myös PlayStation 4:llä ja Xbox Onella pelaavat.

Conarium on hyytävä Lovecraft-henkinen peli, jossa seurataan neljän tutkijan matkaa kohti luonnon äärimmäisiä rajoja – ja hulluuden syövereitä. Peli on saanut inspiraatiota H.P. Lovecraftin At the Mountains of Madness -tarinasta, aivan kuten The Thing -elokuvakin. Conarium tosin sijoittuu novellin tapahtumien jälkeisiin hetkiin.

Pelaaja herää huoneesta, jossa kaikki ei ole aivan kunnossa: pöydällä on eriskummallinen esine, joka saa koko tilan tuntumaan oudolta sykkivän metelin johdosta. Tarina lähtee liikkeelle Antarktiksen Upuaut-tukikohdasta, joka on jostain ihmeen syystä täysin autio. Tukikohdan tutkimisen lisäksi edessä on epäilyttäviä unia, ilmestyksiä ja makaabereja olioita.

Conarium ilmestyy PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle helmikuun 12, vinkkaa Gematsu. Lisätietoja pelistä löytyy sen nettisivuilta.