UUSIMMAT

Kojima esittelee uuden pelimoottorinsa ensi kuussa

24.07.2012 09:30 Miikka Lehtonen

Moni peluri odottelee ilmeisen innokkaasti uutisia Hideo Kojiman kuulumisista. Mieshän työstää mysteeripeliään, joka on tietenkin salaa uusi Metal Gear Solid -peli. Mitä muutakaan? Uusi peli saa tuekseen myös uuden pelimoottorin, josta ei vielä ole paljon kuulunut. Mutta kohta kuuluu. Ensi kuussa, tarkemmin sanoen.

Giant Bombin Patrick Klepek on lueskellut Sonyn sivuilleen postaamia hypepostauksia ja spottasi niistä uusimmassa aika mielenkiintoisen tärpin. Sony muistelee Metal Gearin 25-vuotista historiaa ja lopussa mainostaa hieman tulevaa. Jutussa puhellaan siitä, miten Fox Engine on melkein valmis esiteltäväksi, mutta ainoa tapa varmistua sen kelpoisuudesta on tehdä uusi peli. Sitten alkaa kryptinen osio.

”Tuotantoyhtiöt ovat Japanissa viittä vaille kuolleet sukupuuttoon, minkä olemme tienneet jo kohta 10 vuotta. Ja vaikka Fox Engine ei olekaan vielä valmis, me olemme valmiit näyttämään teille, mihin se pystyy. Elokuun 30. päivänä Japanissa, tarkemmin sanoen.”

Oletettavasti samalla esitellään myös pelimoottorilla kehitetty Project Ogre, eli tietenkin uusi Metal Gear Solid -peli.

Lähde: Giant Bomb

Lue myös

FTL: Faster Than Light -ennakko (PC)

Gravity Rush (PS Vita)

London 2012 (PC, PS3, Xbox 360)

Tony Hawk’s Pro Skater HD (PC, PS3, Xbox 360)