Kokeile Race Online –ajopeliä selaimella

04.02.2015 16:00 Jukka O. Kauppinen

Muistatko niinkin ikivanhoja aikoja kuin viime viikon ja silloin julkaisemamme haastattelun Iceflake Studiosista? Jutussahan käsiteltiin aivan erityisesti firman kesällä julkaistavaa Race Online –ajopeliä, joka on melko vahvaa parhautta.

Racesta julkaistiin myös alpha-versioon pohjautuva demoversio, jossa testataan/esitellään tulevan pelin pelattavuutta ja ajoneuvojen ohjausta.

”Sisällöstä mukana ovat aika-ajo kolmella kartalla ja yhdellä päivitetyllä autolla, jolla ajetaan omaa ja maailman parasta aikaa vastaan. Nämä näkyvät ruudulla haamuautoina”, Iceflakelta kerrotaan.

Maistiainen on vapaasti pelattavissa nettiselaimella, mutta kannattaa tosiaan muistaa, että se on vain mitätön testimaistiainen tulevasta.

Lisätietoja: http://race.iceflake.com/

Lisätietoja: http://iceflake.com/

Lisää aiheesta

Race Online –haastattelu – kunnon kotimaista top down racer -hurvittelua

Kyllähän Suomessa on aina osattu ajopelejä tehdä. Lisätään vielä jutun alussa olevaan listaan Drift’n’Drive, niin lista näyttää jo kovin kivalta – ja moderniltakin. Turbo Slidersistakin tuli äsken uusi versio, Drift’n’Drive heitti Slicksin idean hienosti edelleen kehitettynä iOS-alustalle ja Bugbear tekee PC:lle rankkaa Wreckfest-romutusralliaan.

Nyt Race Online tekee klassisesta top down –näkökulman ajopelistä internetissä kisattavan, hyvin nätin ja hauskan modernin pelin PC:lle – alkuun Windowsille, sitten muillekin tietokoneille ja sen perään mobiilialustoille.

Muropaketin uusimmat