UUSIMMAT

Kolme peliä lisätty Nintendo Switchin julkaisutarjontaan

25.01.2017 08:50 Muropaketin toimitus

Aiemmista tiedoista poiketen myös World of Goo, Little Inferno ja Human Resource Machine -pelit ilmestyvät Switchille jo julkaisupäiväksi.

Nintendo Switch ilmestyy 3. maaliskuuta, mutta konsolin pelitarjonta ei vielä tuolloin päätä huimaa. Siinä missä esimerkiksi Wii U:lle oli heti ilmestymispäivänä tarjolla 23 peliä, oli Switchille vielä äskettäin julkistettu vain viisi julkaisupäivänä saatavilla olevaa peliä.

Nyt joukkoon on kuitenkin lisätty kolme pelijulkaisua, kertoo Polygon. Indiestudio Tomorrow Corporationin kolme puzzle-peliä World of Goo (2008), Little Inferno (2012) ja Human Resource Machine (2015) kääntyvät Switchille heti konsolin julkaisupäiväksi.

Kaikki pelit on aiemminkin julkaistu Nintendon konsoleilla, joten uusista julkaisuista ei ole kysymys. Peleihin kuitenkin tarjotaan lisäsisältönä uusi Soundtrack Mode -pelimuoto, jossa pelaajat voivat tutustua pelien soundtrackeihin uudella tavalla. Kaikki kolme peliä julkaistaan vain digitaalisesti.

Nintendo of American johtaja Reggie Fils-Aime kommentoi viime viikolla Switchin vähäistä julkaisupelien tarjontaa. Fils-Aimen mukaan konsolille pyritään julkaisemaan uutta sisältöä tasaisesti, ja hän vakuuttaakin, ettei julkaisupäivä ole ”kaiken alku ja loppu”.

Nintendo Switch
Kaikki jutut aiheesta