UUSIMMAT

Kolmiulotteista monopolia EA:lta

07.05.2010 15:30 | Jukka O. Kauppinen

EA jatkaa seurapelien maailmassa työstämällä Wii-, Xbox 360- ja PS3-konsoleille julkaistavaa Monopoly Streets -lautapeliä. Oletko aina halunnut syöksyä Monopolin maailmaan, sinne kaduille, pölyä nielemään? Pian sekin onnistuu!

Kuten EA peliään ylistää,

Koe Monopoli dynaamisessa ja elävässä kolmiulotteisessa pelimaailmassa, joka kehittyy jatkuvasti pelaajan toimien mukaan. Monopoly Streets tarjoaa myös verkkomoninpelin sekä ainutlaatuista ladattavaa lisäsisältöä. Syksyllä 2010 julkaistava peli tekee asuntokaupoilla rikastumisesta entistäkin jännittävämpää. Monopoly Streets -pelin julkaisun yhteydessä on saatavilla myös perinteinen Monopoli Nintendo DS -käsikonsolille.

Monopolit ovat olleet maailman suosituimpien lautapelien joukossa jo 75 vuoden ajan. Uuden 3D-version myötä pelissä panostetaan etenkin ulkoasuun ja esimerkiksi pelaajien menestyksen myötä muuttuviin päämajoihin. Puristit voivat onneksi pelata myös perinteisemmällä tyylillä.

Monopoly Streets julkaistaan syksyllä. Lisäksi EA julkaisee PC:lle Monopoly City -pelin.

 Lue myös

Arvostelu: Alan Wake (Xbox 360)

eDomen arvosteluviikko: Fat Princess, Final Fantasy, Napoleon Total War, Splinter Cell: Conviction ja Tales of Symphonia

SideWinder X4 -pelinäppäimistö – funktionaalisen yksinkertainen pelilaite

Team Fortess 2 -insinöörit iloitkaa, meidän aikamme koittaa kohta!

Keskustelu

Jos se toimii tosielämässä, se varmasti toimii myös konsoleilla/tietokoneilla. Kaikki itseään kunnioittavat pelisuunnittelijathan ovat päässeet yli tästä, mutta vieläkin näitä löytyy. Ilmaispelinä tämä olisi mainostuloilla tms. voinut hiukan tuottaakin, mutta en usko että kukaan maksaa kovin paljoa virtuaaliversiosta kun alkuperäisenkin pelin saa parhaillaan kympillä jos löytää hyvän ALE:n.

Mielestäni menisi paremmin DS:llä. Kevyttä moninpeliviihdettä kevyellä käsikonsolilla. Mutta vanhojen ja hyvien lautapelien raiskaaminen on mielestäni synti.

Kyllä kelpaa paremmin kuin hyvin, jos saadaan uusiksi koko paletti. Tähänastiset versiot ovat nuivia, kun yrittävät liikaa olla kuin jo elähtänyt lautapeli. Vaikka Natal-tuki siihen kylkeen mukaan.

Olihan tuo Monopoli ihan kova sana lapsena pelaillessa, mutta 3D:nä.. Jollain pikkupojilla ehkä suut makiaksi, ei muuta. Seuraavaksi Xbox 360 – Exclusive: 3D Pasianssi

Että juu.

Ai nii mummolassa pelattiin serkkujen paperille piirtämää monopolia. Oli käpyjä ja kaarnaa nappuloina, kiviä asuntoina. Monopoli 3d on loistojuttu, mut hyvä että nää pari ekaa pelipoliisia antaa haisevan vastalauseensa.

Ihan turhia tälläiset uudet 3D hömpötys lautapelit sun muut. Ai, että kun muistan mummolassa joskus nappulana serkun kanssa pelattiin markka versiota lisä rahoilla ja korteilla…

Sarjasamme täysin turhaa 3D pakotusta ja paskaa. Menkää kersat pelaamaan lautapeli versiota, sisältää fotorealistisen 3D virtuaali ympäristön.

Muropaketin uusimmat