Komponenttitilaukset ennustavat Nintendo NX:lle hurjia myyntejä

03.12.2015 12:00 | Juho Anttila

Nintendolla on ensi vuonna paljon pelissä uuden Nintendo NX -konsolin kanssa. Huhujen mukaan ainakin julkistuksen, jos ei julkaisunkin ensi vuonna saavan laitteen toivotaan nostavan Mario-firman takaisin isojen poikien liigaan. Nintendon omat odotukset ovat ainakin korkealla.

Uudesta konsolista ei tiedetä vielä juuri mitään, mutta jotkut tahot ennustavat sille jo nyt melkoisen hurjia ensimmäisen vuoden myyntejä. Digi-Timesin raportin mukaan Nintendon komponenttitoimittajat odottavat tuottavansa komponentteja 10-12 miljoonan Nintendo NX -konsolin valmistamiseksi ensi vuodeksi.

Nintendo saattaa odottaa konsoliltaan jopa tätäkin hurjempaa menestystä, sillä niin ikään Digi-Timesin heinäkuussa julkaiseman raportin mukaan firma odottaisi myyvänsä ensi vuonna 20 miljoonaa Nintendo NX -konsolia. Tämän kokoluokan myynnit tarkoittaisivat sitä, että Nintendo NX lähes tuplaisi Wii U:n elinikäiset myyntiluvut jo ensimmäisen vuoden aikana. Täytyy myöntää, että Nintendon on syytä lyödä pöytään melkoinen ihmelaite, jotta tällaiset tavoitteet saataisiin täyteen.

Lähde: Gamesindustry

Lisätietoja: Nintendon kotisivu

Lisää aiheesta

Analyytikko Michael Pachter maalailee jo piruja Nintendo NX -seinälle

Nintendo NX -softapaketteja jaetaan jo pelikehittäjille

Huhupartio: Nintendo NX nähdään jo ensi kesänä