UUSIMMAT

Konami pissii 360:n Silent Hill -faneja silmään paineella

09.08.2012 16:31 | Miikka Lehtonen

Jos ostit Xbox 360:n Silent Hill HD Collectionin, pahoittelen sydämeni pohjasta. Sisältöhän on täyttä rautaa, mutta Konamin käännökset ovat kömpelöä ja tökkivää settiä, jossa bugeja riittää. PS3-pelaajat saivat jo päivityksen, mutta 360-versio ei. Eikä tule saamaankaan.

Konamin Silent Hill HD Collection oli teknisesti todella ongelmallinen tapaus. 360-versiossa tökki vähän kaikki mahdollinen ja moni peluri odottikin hartaasti Konamilta päivitystä ongelmiin. Ja odotti odottamistaan, mutta turhaan. Päivitystä ei nimittäin ole tulossa. Ja syy on mitä riemastuttavin: se olisi liian vaikeaa.

”Suunnitelmat 360-version päivityksestä on peruttu resurssien puutteen ja teknisten ongelmien vuoksi”, Konami selitti. ”Ymmärtäen pelaajien kokemat ongelmat, Konami julkaisi PlayStation 3 -versiolle päivityksen, joka korjasi ruudunpäivitysongelmat, huonon audiosynkkauksen ja muita ongelmia. Konami pyytää anteeksi pelaajilta, jotka kärsivät yhä näistä ongelmista 360-version kanssa.”

Sepä lämmittääkin 360-version ostajia varmasti aivan helvetisti. Heittäkää anteeksipyyntönne kylkiäiseksi rahoja takaisin niin joku voi jo uskoa pahoittelujanne. Giant Bombin Patrick Klepek kyseli, millaista hyvitysohjelmaa Konami suunnittelee näin tylysti kohtelemilleen 360-pelaajille ja sai vastaukseksi linkin Konamin kotisivujen tukiosioon. Japani.

Lähde: Giant Bomb

Lue myös

World of Tanks -videoita: päivitys 8.0 ja riemukas tankkitemppu

Ouya todisti, että vedätyksellä pääsee yhä pitkälle

Verkkokauppa avaa Helsinkiin tietokone- ja pelikonsolimuseon

7 Wonders (lautapeli)

Muropaketin uusimmat