Konami saattoi tahtomattaan julkistaa uuden Silent Hill -pelin, tässä vuodetut kuvat

13.05.2022 19:01 Muropaketin toimitus

Uudesta Silent Hillistä on väitetysti vuotanut kuvia. Konami reagoi tilanteeseen vaatimalla materiaalin poistamista tekijänoikeusrikkomusten takia.

Uudesta vielä kehityksessä olevasta Silent Hill -pelistä vuoti väitetysti aiemmin tällä viikolla kuvitusta ja kuvakaappauksia. Silent Hill -julkaisija Konami vaati kuvia poistettavaksi netistä, sillä ne rikkovat yhtiön omistamia tekijänoikeuksia. Tilanne on poikkeuksellinen, sillä Konamin toimet antavat ymmärtää, että vuodossa on jotain perää. Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.

Kuvat julkisuuteen vuotanut taho kertoi, että ne ovat kahden vuoden takaisesta kehitysversiosta, eivätkä ne eivät anna todellista kuvaa siitä, miltä uusi Silent Hill saattaa näyttää. Vuotaja väittivät omistavansa enemmän kuvia pelistä, mutta he eivät aio julkaista niitä. Kaiken lisäksi väitetään, että Konami on kehittämässä useita Silent Hill -pelejä.

Vuotajan Twitter-tili jäädytettiin tekijänoikeusrikkomusten takia, ja kuvat on sittemmin poistettu. Niitä ei siitä huolimatta saatu poistettua netistä.

Konamia on säännöllisesti kritisoitu siitä, että se ei ole julkaissut uusia Silent Hill -pelejä. Viimeisin Silent Hill oli vuonna kymmenen vuotta sitten PlayStation Vita -käsikonsolille saataville tullut Silent Hill: Book of Memories.

LUE MYÖS: Silent Hill -fanit saivat taas uuden toivonpilkahduksen – Konami päivitteli omistuksiaan