Uusimmat

Konamilta hunajaa Castlevania-faneille

02.02.2007 14:33 Miikka Lehtonen

Kannettava Castlevania ei ole enää Nintendo DS:n yksinoikeus, sillä Konami on ilmoittanut julkaisevansa PSP:lle todellisen Castlevania-megapommin.

Yhdeltä UMD-levyltä tulee löytymään PSP-painos Castlevania: Symphony of the Nightista ja lisäksi kaksi versiota Japanin ulkopuolella ennennäkemättömästä Castlevania-pelistä.

Syksyllä julkaistava Castlevania: The Dracula X Chronicles -minikokoelma sisältää autenttisen käännöksen kaikkien aikojen parhaana Castlevania-pelinä pidetystä Symphony of the Nightista. Alucardin seikkailun lisäksi levyltä löytyy kaksi versiota Rondo of Blood -pelistä. Toinen on modernisoitu, 3D-grafiikalla varustettu versio ja toinen taas prikulleen alkuperäiselle uskollinen versio. Mitään PlayStation 2:n Castlevania-pelien kaltaista räpellystä ei silti tarvitse pelätä, sillä 3D-modernisointi ylettyy vain grafiikan tasolle. Itse peli on edelleen sitä kultaista tasohyppelyä.

Castlevania on muutenkin taas ajankohtainen nimi, sillä median ja pelaajien ylistämä Castlevania: Portrait of Ruin ilmestyy lähipäivinä myös Euroopassa. Castlevania: Symphony of the Night nähdään kevään aikana myös Xbox Live -muodossa. PSP-käännös on silti mahtava uutinen niin Symphony of the Nightin kuin PSP:n ystävillekin.

Castlevania: Symphony of the Night ...

Katso tilanne vastaamatta