Uusimmat

Konamin ja Euroopan jalkapalloliiton tiet eroavat: Pro Evolution Soccerissa ei jatkossa ole UEFA-lisenssiä

18.04.2018 17:14 Muropaketin toimitus

Euroopan jalkapalloliitto UEFA on lopettanut Konamin kanssa tekemänsä 10-vuotisen yhteistyön. 

Euroopan jalkapalloliitto UEFA on yhdessä Konamin kanssa ilmoittanut, että näiden yhteinen taival tulee päättymään tulevan Mestareiden liigan finaalin jälkeen.

Mestarien liiga on Euroopan jalkapalloliiton järjestämä vuosittainen jalkapallokilpailu Euroopan eri maiden korkeimpien sarjatasojen parhaimmille joukkueille.

Konami on tehnyt UEFA:n kanssa yhteistyötä 10 vuotta saadakseen Pro Evolution Soccer -peliin Euroopan jalkapalloliigat.

Konami Digital Entertainmentin brändi- ja bisneskehityksestä vastaava Jonas Lygaard kertoo tiedotteessa, että jatkossa Konami aikoo painottua eri alueille.

“UEFA:n Mestareiden liigan lisenssi on antanut meille alustan jolle luoda uniikkeja pelikokemuksia. Se on tarjonnut kaikille jalkapalloilun ystäville kautta maailman mahdollisuuden kokea eurooppalaiset joukkueet tässä maailman suosituimmassa pelissä.”

“Tänä vuonna aiomme siirtää painopistettä muille alueille. Koetamme löytää vaihtoehtoisia tapoja saada UEFA ja Konami työskentelemään yhdessä, sillä välisemme suhde on edelleen vankka”, Lygaard maalailee.

Miksi sinä luulet, että Konami ja UEFA eivät enää tee yhteistyötä? Onko kyseessä puhtaasti se, että UEFA on päättänyt nostaa lisenssin hintaa Konamille liian korkealle tasolle?