UUSIMMAT

Konamin mysteeripeli oli kuin olikin Metal Gear Solid 5 — ja tässä on traileri

28.03.2013 10:00 | Miikka Lehtonen

Eräs vuoden huonoimmin varjelluista salaisuuksista on ollut Konamin The Phantom Pain -mysteeripeli, sillä eihän siinä oikeasti suurta mysteeriä ollut. ”Metal Gear Solid 5”, arvasivat kaikki välittömästi. Ja niinhän siinä sitten kävi. Metal Gear Solid 5.

Konami on kiusoitellut pelaajia jo pitkään ”mystisellä” Phantom Pain -pelillään, joskin mysteeri todellakin kuuluu lainausmerkkeihin. Useimmat kun arvasivat välittömästi, että uusi Metal Gearhan sieltä on tietenkin tulossa. Mikä muukaan? Parhaillaan käynnissä olevilla GDC-messuilla firma sitten vihdoin totesi, että sitä itseäänhän sieltä on tulossa. Juhlan kunniaksi julkaistiin myös viiden minuutin mittainen traileri.

 

Siinäpä sitä sitten on. Ihan rehellisesti on todettava, että minulla ei ole yhtään mitään fiiliksiä asian suhteen. Minusta Metal Gear Solid 4 sanoi kaiken, mitä asiasta tarvitsi sanoa ja sarjan olisi voinut ihan hyvin lopettaa siihen.

Lisätietoja: Metal Gear Solid V

Keskustelu

@4: Tuonhan on vahvistettu tulevan sekä PS3:lle että X0:lle. :P

@2 MGS4 pyöri jo niin äärirajoilla ps3:lla, että epäilen tämän tulevan enää ps3:lle. Ainakin jos detaileja nostaa niin saadaan unohtaa 1080p.

@2: Vitonen on jatko-osa Ground Zeroesille ja Ground Zeroes on jatko-osa Peace Walkerille. :)

Niin, ja tämä vitonen sijoittuu käsittääkseni Snake Eaterin jälkeiseen aikaan, ei nelosen jälkeiseen.

Traileri ja gameplay jälleen kerran helvetin hienoa jälkeä. On se jännä, miten Metal Gear Solid -sarja on aina asettanut grafiikka-referenssit pleikkareille. Mikään muu peli ei ole koskaan näyttänyt niin hyvältä. Hauskaa on, että jos tämä julkaistaan vielä PS3:lle, niin pääsee MGS lyömään oman referenssilaatunsa :D

Pakko ostos, mikäli pleikkari kolmoselle tän saa..

Muropaketin uusimmat