UUSIMMAT

Konsolikorjaajat paljastavat: PlayStation 4 on torakoiden suosikkikonsoli

18.04.2017 20:33 | Muropaketin toimitus

Pelikonsoleiden korjaajat paljastavat Kotakun artikkelissa, että monien PlayStation 4 -vikojen takaa paljastuvat konsoliin pesiytyneet torakat.

Kotakun tuore artikkeli paljastaa yllättävän asian: PlayStation 4 on torakoiden suosikkikonsoli.

Kotakun toimittaja kertoo kuulleensa Manhattanilla sijaitsevan elektroniikkahuollon työntekijöiltä, että monien pelaajien PS4-konsoleiden sisältä on paljastunut torakoita. Kun toimittaja haastatteli muita konsolikorjaajia, he paljastivat, että huoltoon lähetetyistä PS4-konsoleista jopa puolen sisuksista löytyy torakoita.

Syy torakoiden yleisyyteen löytyy PS4:n suunnittelusta. Konsolin tuuletusaukot ovat leveämpiä verrattuna muihin konsoleihin, joten torakat pääsevät helposti sen sisään. Lisäksi PS4 on käynnissä olleessaan kuumempi kuin Xbox One, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan torakoiden lisääntymiselle.

Eräs konsolikorjaaja kertoo Kotakulle, että useimmat pelaajat eivät tiedä torakkaongelmasta tuodessaan konsolin huoltoon. Konsoli saattaa vain lakata toimimasta, ja syyksi paljastuu myöhemmin torakoiden kärventyminen PS4:n sisäiseen virtalähteeseen. Torakat ja niiden ulosteet voivat myös sulaa konsolin sisälle.

Torakkaongelmien ilmenemisestä Suomessa ei toistaiseksi ole tietoa. Kotakun mukaan ongelmaa voi välttää säilyttämällä PS4:ää avoimessa tilassa ja lattiatasoa korkeammalla – sekä tietysti pitämällä kotinsa siistinä.

PlayStation
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat