Kontillinen kolikkopelejä osa II – lisää ameriikan pelikonepostia

12.08.2015 18:00 Jukka O. Kauppinen

Jos satutte muistamaan, niin tuolla alkuvuodesta tamperelainen Reprocade sai aika päheän postipaketin. Lukekaa juttutästä. Nyt kolikkopelien ja muiden viihdeautomaattien kunnostukseen ja operointiin erikoistunut sai taas vähän lisää pelivehkeitä.

Amerikanmaalta näet saapui uusi merikontillinen legendaarisia kolikkopelejä, joita Reprocade kunnostaa asiakkailleen, myyntiin ja operoitavaksi. Pelikoneista kiinnostuneet voivat tiedustella mitä koneita mahtaisi olla myytävänä.

 

Retrokoneista kiinnostuneille ohessa pikku timelapse, jossa kontillinen koneita katoaa sutjakkaa vauhtia firman varastoon:

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

 

Tämänkertaisen pelilastin uumenista löytyi yhteensä 22 konetta, muun muassa Berzerk, OutRun, Virtua Fighter, Virtua Cop,  Super Hang-On, Pole Position, Dr Mario, Bubble Bobble, Gauntlet, Ms Pac-Man, Commando, Xybots ja Battlezone.  Ehkä erikoisin, tai ainakin meilläpäin harvinaisin, oli Nintendon Red Tent DualSystem-kabinetti, joka mahdollistaa 2-4 pelaajan moninpelitkin saman koneen ääressä. Nyt koneeseen oli asennettu 80-luvun mainioon The Goonies –teinileffaan pohjautuva samanniminen moninpeli.

Retropelinistit saavat varmasti aivan erityisiä väristyksiä Bubble Bobblesta ja Commandosta. Uh huh!

 

Toni Cavénista ja Reprocadesta voi lukea lisää Skrolli-lehden 2014.3-numerosta, jonka voi ladata ilmaiseksi tästä: Lataa Skrolli 2014.3 PDF (27 Mt).

Lisätietoja: http://skrolli.fi/numerot

Lisätietoja: http://reprocade.com/

Lisää aiheesta

Kontillinen kolikkopelejä  

Flipperiherkuttelua: Revenge From Mars sisältä ja ulkoa