Uusimmat

Korttivaras nappasi 250 000 dollarin edestä Pokémon-kortteja

21.02.2022 14:15 Muropaketin toimitus

Murtovaras rosvosi paikallisen pelikaupan arvokkaat Pokémon-kortit Minnesotassa.

Kotaku kertoo harvinaisen arvokkaasta Pokémon-korttien varkaudesta, joka tapahtui helmikuun alkupuolella Forest Laken kaupungissa, Yhdysvaltain Minnesotassa. Murtovaras onnistui yöllä varastamaan Punch Out Gaming -kaupasta 250 000 dollarin edestä harvinaisia Pokémon-kortteja.

Korttivaras onnistui tekemään varkauden ilman, että yksikään varashälytin laukesi. Punch Outin oman postauksen mukaan varas murtautui viereiseen kauppaan, leikkasi reikiä puoteja erottavaan seinään ja varasti kortit sitä kautta. Hänen kuvansa tallentui turvakameralle, mutta koska hän ei missään vaiheessa avannut kauppojen ovia, eivät varashälyttimet lauenneet.

Punch Out Gamingin omistajat ovat kertoneet medialle olevansa murtuneita tapauksesta. Kyseessä on pieni kivijalkaliike, joka myy keräilykortteja ja pelejä, eivätkä kauppiaat omien sanojensa mukaan pysty korvaamaan menetettyjä tuotteita, vaikka vakuutukselta saadaankin korvauksia. Pelikaupan asiakaskunta on onneksi saapunut kauppiaiden tueksi, ja monet ovat myös luvanneet pitää silmällä epäilyttävää Pokémon-korttien kauppaamista.

Muropaketin uusimmat