Uusimmat

Kotimainen Lempo on “niin kova peli”, että tekijät ottivat lopputilin päivätöistä – kauhupelin traileri vakuuttaa

29.12.2022 18:01 Muropaketin toimitus

Kansainvälisesti huomiota herättänyt kotimainen kauhupeli Lampo ammentaa suomalaisesta kansantarustosta.

Kotimainen kolmen hengen pelistudio One Trick Entertainment kehittää Lempo-kauhupeliä, joka herätti kansainvälisesti huomiota uudella trailerillaan, jota on katseltu yhteensä jopa yli satatuhatta kertaa. Selviytymispelistä kirjoitti muun muassa Gamerant, lisäksi trailerin julkaisi IGN. Traileria on katsottu pelkästään IGN:n YouTube-kanavalla yli 60 000 kertaa.

Lempo on psykologinen kauhupeli, jonka tekijät hakivat inspiraatiota suomalaisesta kansantarustosta. Pelissä ryhdytään Pauliksi, joka eksyy metsään töiden päätteeksi. Paul jää Metsänpeitto-nimisen metsän vangiksi, jonka pimeydestä hän yrittää päästä pois kaikin keinoin.

“Pelin kehitys aloitettiin vuoden 2020 harrastelijaprojektina, vuotta myöhemmin todettiin, että tässähän on aika kova peli tulossa! Päätimme yhdessä, että jos tämä halutaan viedä loppuun, niin tehdään se täysillä”, kertoi studio Muropaketille sähköpostitse.

One Trick Entertainmentillä oli viime vuoden lopussa julkaisusopimus PID Games -julkaisijan kanssa.

“Vuoden 2022 alusta otimme loparit entisistä päivätöistämme, ja pystyimme aloittamaan työt Lempon parissa täyspäiväisesti”, studio jatkoi.

Lempo tulee ensi vuonna saataville PC:lle. Siitä julkaistiin pelattava demo, joka löytyy Steamista.

LUE MYÖS: Tältä näyttää Lord of the Rings: Return to Moria – selviytymispelistä julkaistiin nippu kuvia

Muropaketin uusimmat