Kotimainen pelipomo natsikohun kohteena

31.03.2010 17:05 | Tero Lehtiniemi

Rust Buccaneers -peliä työstävän oululaisen Pixolane-firman toimitusjohtaja Henri Heikkinen vaikuttaa myös politiikassa. Tänä aamuna Heikkisen puolueen monet toimijat ovat saaneet sähköpostin, jossa huolestunut kansalainen pitää kuvamateriaalisin todistein Heikkistä epäsopivana poliitikoksi. Todisteiden mukaan Heikkinen on paitsi natsi, myös sovinisti ja lapsityövoiman kannattaja.

Epämiellyttävillä uutisilla on tapana ilmestyä julkisuuteen tavalla tai toisella, mutta Heikkinen lähti kaikille avoimella facebook-sivullaan suoraan vastahyökkäykseen maineensa mustamaalaajaa vastaan julkaisemalla sähköpostin ja sen todisteena olevat kuvat itse. Natsiväitös esimerkiksi syntyi kuvasta, jossa selkeästi hieman väkijuomaa nauttinut Heikkinen tekee oikealla kädellään etäisesti ns. roomalaista tervehdystä muistuttavan kädennoston.

Heikkinen on toki tunnettu suorasukaisista mielipiteistään, mutta poliitikon ei kuulu eikä pidäkään miellyttää kaikkia. Koska myös eDomen toimituksella on ollut tapana sanoa asiat suoraan ja välittämättä mahdollisista mielensä pahoittavista lukijoista, tunnemme syvää hengenheimolaisuutta Heikkistä kohtaan. Meistä kenelläkään ei vain taida vielä olla omia stalkkaajia.

Jotta katalien kommunistien salajuonet eivät jatkossakaan onnistuisi, jokainen voi alla olevan linkin takaa käydä kurkistamassa, minkälaisesta natsihemmosta ja lapsityövoiman kannattajasta tässä brasilialaisen maahanmuuttajan pojassa ja yhden lapsen isässä oikein on kysymys.

Lähde: Epäsuoraa palautetta minulle, kommentoikaa

 

Lisää aiheesta

Kotimaisen piraattipeli Rust Buccaneersin kotisivut auki

Pixolane kehittää PS3-peliä kotimaisella rahoituksella

Oululainen Pixolane täytti vuoden, tekee PS3-peliä

Lue myös

Arvostelu: Bioshock 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Löysikö tutkija sivistystä World of Warcraftin maailmasta

LeChuck lähettää tatskalamerit lankulle

Muropaketin uusimmat