UUSIMMAT

Kotimainen PlayRaven-pelikehittäjä nappasi tuhdin rahoituspotin

22.01.2014 16:45 Jukka O. Kauppinen

Suomalainen pelistudio PlayRaven kertoo saaneensa 1,7 miljoonan euron rahoituspaketin muun muassa pääomasijoittajilta sekä enkelirahoittajilta. Yhtiön uusiksi taustavoimiksi nousi muun muassa Spotifyyn sijoittanut Creandum ja Supercellin enkeli Jari Ovaskainen.

”Tablettien ja älypuhelinten määrä on jo ylittänyt televisioiden määrän. Uskomme, että näin valtava yleisö vaatii jo yksilöllisiä pelejä eivätkä kaikille suunnatut pelit enää kata kysyntää. Saamamme rahoituksen turvin pystymme laajentamaan tiimiämme ja tarjoamaan maailmanlaajuiselle mobiiliyleisölle kattavan valikoiman korkealuokkaisia strategiapelejä ”, PlayRavenin toimitusjohtaja Lasse Seppänen kertoo.

Yhtiön sijoittajien näkemyksen mukaan ”PlayRavenin kokenut tiimi keskittyy innovatiivisiin ja uraauurtaviin konsepteihin. Heillä on täysin uusia ideoita ja korkeat laatukriteerit.”

PlayRaven perustettiin keväällä 2013 viiden pelialalla pitkään työskennelleen ammattilaisen toimesta. PlayRavenin tavoitte on sekoittaa nykyistä mobiilipelitarjontaa tuomalla markkinoille uusia teemoja ja graafisia ratkaisuja sekä tuoretta pelimekaniikka hyödyntäviä strategiapelejä.

PlayRavenin ensimmäisen pelin Spymasterin on määrä valmistua keväällä 2014.

Lisätietoja: http://playraven.com

Lisää aiheesta

Failaa ankarasti uudessa suomipelissä – stunt-temppuja Fail Hardissa 

Himoitsetko Resogunin pistetilastojen kärkeen? Video näyttää miten se tehdään! 

Parhaita suomipelejä: Angry Birds, Trine 2, Grimrock – ja vuonna 2013 lukijat valitsivat Resogunin!

Suomalainen parhaudenhyvä seikkailu julkaistiin Steamissä – suosio yllätti tekijätkin