Kotimaisen piraattipeli Rust Buccaneersin kotisivut auki

08.01.2010 15:44 | Tero Lehtiniemi

Oululaisen Pixolane-firman PlayStation 3:lle työstämän Rust Buccaneers-merirosvopelin viralliset kotisivut ovat auenneet. Tänään avautunut sivusto tarjoaa lisätietoa ja ennen julkaisematonta kuvamateriaalia tästä nykymaailmaan sijoittuvasta merirosvopelistä, joka päästää pelaajan kokemaan sen mikä tähän mennessä on ollut mahdollista lähinnä somalialaisille ”kalastajille”.

Varustus tulee tosin virtuaalipiraaateilla olemaan astetta parempi, ettei lupaava merten valtiaan ura tyssäisi ensimmäiseen partiolaivaan tai vastahakoisiin matkustajiin. Peli tarjoaa sekä kattavan yksinpelikampanjan, vapaan hiekkalaatikko(uima-allas?)-pelitilan sekä erilaisia moninpelitiloja.

eDomen saamien sisäpiirin tietojen mukaan pelin piti todellakin alunperin sijoittua Somaliaan ja kertoa somalipiraateista, mutta Sony ei hyväksynyt ideaa poliittisesti liian tulenarkana. Pixolanen toimitusjohtaja Henri Heikkinen kuittasi eDomen utelut asian tiimoilta seuraavasti: ”Emme kai me mitään poliittisesti epäkorrektia nyt tekisi, pois se meistä”.

Kotisivu: Rust Buccaneers

Lue myös

Greenpeace: Nintendo tuhoaa maailman

Castlevania syntyi uudelleen

Wii ja DS ennätysvauhdissa Euroopassa

Playboy goes Bayonetta – katso video!

 

Muropaketin uusimmat