Uusimmat

Kovankin käsittelyn kestävää metelöintiä mutta ei niin hyvää äänenlaatua – testissä Razerin pikkuruinen matkakaiutin

11.05.2016 16:00 Jukka O. Kauppinen

Mikä ratkaisuksi, jos lähdetään grillaamaan? No juomat pitää tietysti olla, samoin makkaraa tai muita eväitä – ja olisihan se äänentoistokin kova juttu. Razer Leviathan Mini -kajari olisi oikein hyvä vaihtoehto, mutta Miikka Lehtonen ei ole täysin vakuuttunut:

Razer Leviathan Mini on seuraaja miltei samannimiselle ja ihan asialliset arvostelut saaneelle Razer Leviathanille. Kuten arvata saattaa, suurin ja näkyvin muutos on koko: Leviathan Mini on todella pieni paketti.

Leviathan Mini on selvästi suunniteltu matkakäyttöön, sillä se on oikeasti langaton. Mitään varsinaista virtaa ei tarvita, vaan kaiutin soittelee akullaan Razerin mukaan jopa kahdeksan tuntia. Käytännössä tämä luku tuntuu pitävän ihan hyvin kutinsa: yhdellä latauksella popittelee volyymistä riippuen aika lähelle luvattuja aikoja. Mukana tulee myös kantopussi, johon pikkuruisen Leviathan Minin voi sujauttaa kuljetusta varten.

Suunnittelu on myös hyvin minimalistista. Kaiutin itse on pyöreäkulmainen suorakaide, jossa ei ole mitään näyttöjä tai oikein muitakaan status-indikaattoreita. Virtavalo toisessa kyljessä, sekä valaistu Bluetooth-nappi, siinä ne suunnilleen ovatkin. Päältä löytyvät suuret napit äänenvoimakkuuden säätöä varten, sekä nappi, jolla voi esimerkiksi puhelimeen kytkettynä pysäyttää musiikin, vastata puheluihin, hyppiä seuraavaan kappaleeseen ja niin edelleen. Käytännössä nappi siis toimii samalla tavalla kuin älypuhelinten joistain kuulokkeista löytyvät ”kaukosäädinnapit”. Kaiuttimessa on myös mikrofoni, joten puhelimeen kytkettynä sen kautta voi myös hoitaa puheluitaan. Se toimi niin hyvin kuin pienessä pöntössä oleva pikkuinen mikrofoni nyt voi toimia. 

Lue koko artikkeli: Razer Leviathan Mini -matkakaiutin kestää kovaakin röykytystä ja pyörryttää vaikka lokit taivaalta

Razer Leviathan Mini

Lisää aiheesta

Itsesäätelevät älykaiuttimet huomioivat huoneen koon ja kalusteet

Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker – musiikkia muoviämpäristä?

Paddytek Vibe -kaiutin tekee pahvilaatikostakin rock-klubin

Razer Blade – 3000 euron peliläppäri on kovaa rautaa kevyessä paketissa

Razerilta hurjat 200 euron pelikuulokkeet

Razerilta USB3-pohjainen videotallennin ja striimiboksi

Samsung pitää kaarevista ja pyöreistä asioista: esittelyssä 360 asteen musiikkitoisto