Kuinka Heroes of Might & Magic –pelien parhaat kikat tislataan uudeksi mestariteokseksi? Pelijehu kertoo!

01.05.2015 14:00 | Jukka O. Kauppinen

Erwan le Breton on se kaveri, joka nykyisellään vastaa Might & Magic –peleistä Ubisoftilla. Kyllä siinä on miehellä rasti niskassaan. Mutta onpahan hän samalla oikea kaveri vastaamaan kysymyksiimme.

Haastattelussa Erwan le Breton miettii muun muassa Heroes of Might & Magic III:n HD-versiota ja sekä sen hyviä puolia että ikäviä juttuja. Tiesitte varmaan, että HOMM III:n lisärien lähdekoodit olivat kadonneet, joten niitä Ubisoft pystyi tekemään vain osittaisen modernisoinnin. No, nyt osa lisärienkin lähdekoodeista on löytynyt, joten kuka tietää… Lisäksi työpöydällä ovat M&M-pelien historia ja tulevaisuus, uuden pelin aikajana, lukijakysymykset ja vanhojen pelien parhaiden ainesosien tislaaminen uuteen teokseen.

Lue koko haastattelu täältä: Might & Magic Heroes VII –haastattelu: M&M ennen ja nyt ja kuinka klassikot jalostetaan uudeksi mestariteokseksi

 

Heroesit ovat kuitenkin kokeneet vuosien mittaan kovia. Nousuja ja laskuja. Nyt saksalainen Limbic Entertainment työstää Heroes-sarjan 20.-vuotista historiaa kunnioittavaa juhlapeliä, jonka lupaillaan nostavan kunnioittavasti hattua saagan historialle. Dome oli tutustumassa Might & Magic: Heroes VII -peliin ensimmäisten joukossa.

Might & Magic Heroes VII –ensikosketus osa 1 – Best Of Heroes 

Muropaketin uusimmat