UUSIMMAT

Kulkee se pizza lentävälläkin lautasella

23.10.2012 09:30 | Juho Anttila

Spincraft

Pohjoiskarjalaisesta peliteollisuudesta ja suurista suunnitelmista on kerrottu tälläkin sivustolla. Puheiden ja suunnitelmien ohella maakunnasta tulee myös niitä ihan oikeita pelejäkin. Yksi sellainen on outokumpulaisen Mental Moustachen ensi viikolla julkaistava Spincraft.

iOS-alustalla pyörivä Spincraft kertoo intergalaktisesta pizzalähetistä, Pypistä ja tämän robottiystävä ANVI:sta. Lajityyppinä on 3D-tasohyppely ja tarkoituksena on päästä universumin nopeimmaksi pizzalähetiksi. Tämä tapahtuu ratkaisemalla 20 haastavaa kenttää täynnä ansoja, piilotettuja salaisuuksia ja muuta mukavaa. Jatkossa kenttiä on luvassa myös lisää.

Spincracftia pääsee pelaamaan ilmaiseksi ja ilmeisesti pelikokemusta pääsee kustomoimaan ainakin mikromaksuilla kustannettavilla visuaalisilla lisäherkuilla. Tämän tarkempia tietoja pelin maksumallista ei vielä ole saatavilla.

Omien kotisivujensa mukaan korkealaatuista grafiikkaa, animaatiota, ohjelmointia, äänituotantoa, sävellystä, interaktiivista mediaa, pelejä ja pelinkaltaisia sovelluksia asiakkaan tarpeisiin tuottava Mental Moustache on julkaissut aiemmin niin ikään iAlustalla toimivan Downbound-pelin.

Lähde: Pelin kotisivu

Lisää aiheesta

Lentämistä laajennetun todellisuuden siivin

Duudsonien possu Britney saa oman pelin

iAsianajajadraamaa HD:nä

Lue myös

Of Orcs and Men (PC, PS3, Xbox 360)

Medal of Honor Warfighter – melkein todellisia sotia ja taisteluja

Äiti, miksi iskä haisee taas lentosimulta?

Wii U:n chattiominaisuuksissa kummallista perseilyä