UUSIMMAT

Kuole Chewbacca! Kuole Han Solo! Kuolkaa pahan jedin käsissä…

17.12.2010 12:10 Jukka O. Kauppinen

Star Wars: The Force Unleashed 2 -peli tarjoilee monia yllättäviä ja totutusta poikkeavia näkemyksiä Star Warsin maailmaan. Mutta juuri julkaistu ladattava laajennus Battle for Endor on äimistyttävyydessään jotain aivan uutta.

Se näet lämii ruuduille paitsi mahdollisuuden suorittaa ewokien joukkomurhan, myös kohtauksen, jossa elokuvien kaksi rakastettua sankaria saattaa ottaa pahasti pataansa pelaajan, pahan jedin, käsissä.

Katso miten Chewbaccalle ja Han Sololle käy Starkillerin käsissä – ei heikkohermoisille tai spoilereita pelkääville:

 

Päivitys:

Starkillerin käsissä Leiallekin käy kalpaten:

 

Lisää aiheesta

Pahan jedin palatessa ewokit saavat ansionsa mukaan

Star Wars: The Force Unleashed II (PC, PS3, Xbox 360)

Star Wars on eittämättä yksi maailman tunnetuimpia ja samalla myös lypsetyimpiä mediabrändejä. Pelkästään erilaisia Star Wars pelejä lisäosineen on tehty vuosien saatossa lähemmäs sata, tason vaihdellessa täydellisestä sonnasta pelimaailman klassikoihin. Tuttu nimi ei siis ole mikään tasaisen laadun tae.

Alkuperäinen Force Unleashed ei ollut mikään universaali arvostelumenestys, mutta upposi kansaan kuin häkä ja möi huomattavan hyvin. LucasArts laittoi luonnollisesti lypsykoneen taas laulamaan ja tuloksena on Tähtien Sota –saagan uusin teos, Star Wars the Force Unleashed II.

Lue myös

Alan Wake nousi arvovaltaisen Time-lehden vuoden peliksi

Gray Matter (PC, Xbox 360)

Nolo video esittelee ensimmäistä Kinect-seksipeliä

Osallistu vuoden pettymys ja vuoden surkein peli -äänestykseen